Prezent la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la Arad, Uica Mihai a mai stabilit un record mondial atestat de către Asociaţia Internaţională a Bucătarilor.
Prezent la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber de la Arad, Uica Mihai a mai stabilit un record mondial atestat de către Asociaţia Internaţională a Bucătarilor.
Sandviciul de 106 metri, la care au lucrat circa 40 de voluntari din mai multe ţări coordonaţi de Uica Mihai, a fost compus din pită de Pecica, 400 de pachete de unt, 80 kg de mezeluri diverse, 20 kg de peşte afumat şi marinat, 6 kg măsline, 50 kg roşii, 50 kg ardei, 50 kg castraveţi.
Reprezentanţii World Association of Chefs Societies au validat recordul ca fiind unul unic. „Chef Ioan Mihai şi Profi România au stabilit un nou record internaţional cu Sandviciul multicultural”, se arată în diploma primită de Uica.
Un alt eveniment inedit a fost reprezentat de „simfonia ceaunelor”, unde fiecare etnie prezentă a avut de făcut mâncare la ceaun. Uica Mihai a preparat în tigaia de 1,20 m un ghiveci călugăresc din 18 feluri de legume, fără carne, din care s-au servit 300 de porţii.