Modalitati de Plata / Cum Platesc

Cum pot plăti anunțul publicat de mine în ziar?

Plata prin Card – în cadrul pasului 2 al formularului de comandă găsiți opțiunea “PLATA PRIN CARD”, completați toate câmpurile goale cu datele de pe cardul dumneavoastră. Finalizați plata anunțului printr-un simplu click pe butonul PLATESTE IN SIGURANTA. După ce se va efectua plata, dvs. veți primi un e-mail de confirmare, cu detaliile comenzii și plata efectuată. Anunțul se poate trimite cel târziu miercuri până la ora 12.00 pentu a se publica a doua zi, JOI in Ziarul Reseșteptarea.

Online cu card bancar prin (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Când îmi apare anunțul în ziarul Redeșteptarea?

Anunțul transmis de dumneavoastră, prin intermediul platformei online, se va publica în urmatoarea ediție tiparită a ziarului Redeșteptarea care apare în fiecare zi de joi din săptămână. Ziarul se tipărește în 3000 de exemplare și este distribuit în Lugoj și în tot estul județului Timiș.

Succes !

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist