J’adore Events, cel mai nou restaurant din Lugoj, pregăteşte specialişti în domeniul culinar. Primii învăţăcei au fost elevii Colegiului Tehnic ”Valeriu Branişte”, care astăzi l-au avut la ”catedră”, a se citi masa de bucătărie, pe Chef Florin Kiss, îndrumătorul acestora în încercarea de a-şi crea un stil în arta gastronomică.
”Lunar, la restaurant voi organiza, alături de colegul meu Gabriel Rusi, ospătarul şef al J’adore Events, sesiuni de pregătire a elevilor ce studiază în domeniul Tehnician Gastronomie. Împreună vom încerca să formăm profesionişti, oameni dedicaţi meseriei, oameni care în timp să cultive seriozitatea şi pasiunea necesară muncii într-un restaurant. Astăzi sunt alături de noi 20 de elevi de clasa a X-a, de la Colegiul Tehnic ”Valeriu Branişte”, ne-a explicat Florin Kiss, bucătar J’adore Events.
Micul resort lugojean se îndreaptă cu paşi repeji spre un nivel înalt de serviabilitate, întrucât întregul personal se implică pentru a oferi clienţilor servicii cu un grad ridicat de seriozitate, lux şi meniuri aparte, la preţuri accesibile oricărui buzunar.