Ingrediente (1 porție) Pentru aluat de clătite:
Pentru umplutură:
Preparare
Pentru clătite, se bat ouăle împreună cu laptele, făina, praful de copt și sarea, și se prepară succesiv 2 clătite în ulei încins. Lăsați clătitele să se răcească.
Tăiați castravetele în jumătăți și feliați jumătățile, iar castravetele rămas tăiați-l cubulețe împreună cu cârnatul. Separați ridichile de frunze, spălați-le, ștergeți-le și tăiați jumătățile de ridichi de asemenea cubulețe.
Mixați brânza proaspătă cu cubulețele de cârnat, castravete și ridiche și condimentați cu sare și piper. Tartinați clătitele cu umplutura, rulați-le strâns, tăiați-le în felii late și ambalați-le la pachet în cutii pentru sandwichuri. Ambalați feliile de castravete și ridichile rămase de asemenea pentru a le luat la pachet.