Școala Gimnazială Boldur organizează activități interesante chiar și în vacanță. Reprezentanții școlii se bucură în această perioadă de proiectul Caravana Rural STEM – LMSB 2.0, care presupune vizite și schimburi de experiență la alte unități de învățământ din județ.
O parte din echipa Laboratorului Micului Savant Boldurean, formată din profesori, elevi, personal administrativ s-a deplasat luna aceasta la Școala Gimnazială Știuca, unde a petrecut timp de calitate alături de elevii și profesorii școlii gazde.
”Adresăm calde mulțumiri conducerii Școlii Gimnaziale din Știuca, domnilor profesori implicați în buna desfășurare a activității, personalului administrativ, precum și mentorului nostru Științescu, domnul director DRMP, prof. Marin Popescu, pentru coordonarea întregii activități”, transmit membrii echipei.
Recent, caravana Caravana Rural STEM – LMSB 2.0 a poposit și la Școala Gimnazială Racovița. O parte dintre mentorii Științescu LMSB, alături de copilașii Școlii Gimnaziale Boldur, împreună cu elevii, profesorii și personalul administrativ al Școlii Gimnaziale Racovița au desfășurat împreună activități interesante, care au debutat cu un joc de intercunoaștere desfășurat de către înv. Dănuț Fratutescu, apoi micii savanți împreună cu înv. Gabriela Rădeanu Gabriela au deslușit tainele sistemului solar, bucurându-se totodată de o limonadă răcoritoare și de colțul dulce, realizat de către înv. Anca Grozoni, ed. Jura Nicoleta și prof. Adelina Foale, cu sprijinul cadrelor didactice și a personalului administrativ al Școlii Gimnaziale Racovița.
”Experimentele fizice și chimice, coordonate de către mentorul Științescu, prof. Marin Popescu, alături de elevii asistenți ai școlii noastre au fost pe placul elevilor gazdă, trezindu-le interesul pentru domeniul STEM. Mulțumim conducerii Școlii Gimnaziale Racovița, cadrelor didactice pentru invitație și pentru întreaga colaborare. Promitem și alte zile reușite în echipă!”, este mesajul reprezentanților Școlii Gimnaziale Boldur.
Proiectul Laboratorul Micului Savant Boldurean 2.0 este finanțat de Științescu Timișoara, implementat dla rândul său de Fundaţia Comunitară Timişoara, finanţat la nivel local de Hamilton Central Europe şi Fundația Bosch România, la nivel naţional de Romanian-American Foundation şi susţinut de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR.