În perioada 18-21 august 2011, în Bulgaria, la Kardzhali, a avut loc Balcaniada de beach-volley, competiţie la care România a fost reprezentată de cuplul Pujky Denisa (CSM Timişoara) – Rotaru Adriana (CSM Bucureşti), pregătite de antrenorul lugojean Dan Jitaru. În perioada 18-21 august 2011, în Bulgaria, la Kardzhali, a avut loc Balcaniada de beach-volley, competiţie la care România a fost reprezentată de cuplul Pujky Denisa (CSM Timişoara) – Rotaru Adriana (CSM Bucureşti), pregătite de antrenorul lugojean Dan Jitaru.
După ce au trecut în grupă cu 2-0 de echipa ţării gazdă şi de Albania, fetele au reuşit să se impună şi în semifinală cu acelaşi scor, unde au întâlnit echipa reprezentativă a Greciei, formaţie ce avea în componenţa sa una dintre campioanele balcanice U20 en-titre.
În cealaltă semifinală, echipă din Republica Moldova, formată din Polina Idjilova şi Ecaterina Arabadji, s-a impus cu un categoric 2-0 în faţa formaţiei din Bulgaria. Astfel, actul final al competiţiei a fost unul românesc 100%, fiind dominat de fair-play şi sportivitate. Pimul set, cel mai echilibrat al partidei, a fost adjudecat de cuplul Pujky/Rotaru cu scorul de 21-18, deşi acestea sunt cu trei ani mai tinere decât adversarele lor. Setul secund a găsit echipa română într-un continuu avantaj încheindu-se la 21-16.
Pentru Bianca Denisa Pujky, fostă componentă a echipei de volei a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, este o performanţă notabilă faptul că la numai 16 ani reuşeşte să obţină cea de-a patra medalie de aur anul acesta, de altfel şi cea mai importantă din cariera sa.
Antrenorul campioanelor, Dan Jitaru, se declară nemulţumit de faptul că, în România, acestei discipline, devenită olimpică încă de la J.O. de la Atlanta din 1996, nu i se acordă niciun fel de importanţă, fiind tratată ca şi sport de sezon. În tot acest timp, tările dezvoltate din Europa au înţeles că, pe lângă spectaculozitatea sa, reuşind să strângă în tribune şi 15-20.000 de spectatori, voleiul de plajă este o poartă importantă către Jocurile Olimpice.
„Doresc să obţin pentru România o calificare la J.O. de la Rio din 2016, dar sunt conştient că fără ajutor din partea autorităţilor de profil acest lucru nu este posibil. Este păcat să avem copii de valoare pe care să nu îi valorificăm, prin care să nu ajungem să fim cunoscuţi şi respectaţi în întreaga lume” a încheiat Dan Jitaru.