NOU!!! Trimite online anunțul tău pentru publicare în Ziarul Redeșteptarea

Selectați categoria pentru anunțul dumneavoastră, Click pe IMAGINE.

Pentru ca anunțul dvs. să apară în ediția tipărită de joi, acesta trebuie trimis până cel târziu miercuri la ora 12, altfel va apare în următoare ediție.

CUM TRIMIT ANUNȚUL MEU PENTRU PUBLICARE ÎN ZIAR CUM TRIMIT ANUNȚUL MEU PENTRU PUBLICARE ÎN ZIAR CUM TRIMIT ANUNȚUL MEU PENTRU PUBLICARE ÎN ZIAR
ADVERTISEMENT

Cum public un anunț de mică publicitate în ziar?

Pentru a publica un anunț în ziar trebuie urmați pașii: alegeți categoria corespunzătoare anunțului, introduceți textul anunțului, alegeți una sau mai multe opțiuni de publicare dacă este cazul (bold, chenar, raster.) introduceți datele de contact în căsuțe (toate câmpurile ce conțin steluță(*) sunt obligatorii) treceți la pasul următor pentru publicarea anunțului printr-un simplu click pe butonul CONTINUA, DETALII PLATA

Cum pot plăti anunțul publicat de mine în ziar?

Plata prin Card – în cadrul pasului 2 al formularului de comandă găsiți opțiunea „PLATA PRIN CARD”, completați toate câmpurile goale cu datele de pe cardul dumneavoastră. Finalizați plata anunțului printr-un simplu click pe butonul PLATESTE IN SIGURANTA. După ce se va efectua plata, dvs. veți primi un e-mail de confirmare, cu detaliile comenzii și plata efectuată. Anunțul se poate trimite cel târziu miercuri până la ora 12.00 pentu a se publica a doua zi, JOI in Ziarul Reseșteptarea.

Când îmi apare anunțul în ziarul Redeșteptarea?

Anunțul transmis de dumneavoastră, prin intermediul platformei online, se va publica în urmatoarea ediție tiparită a ziarului Redeșteptarea care apare în fiecare zi de joi din săptămână. Ziarul se tipărește în 3000 de exemplare și este distribuit în Lugoj și în tot estul județului Timiș.

Succes !

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist