Ultima oră

Zacuscă de vinete cu boia

MondialIngrediente (12 porții)

  • 30 ml ulei
  • 4 vinete
  • 4 ardei grași
  • 2 cepe
  • 2 roșii
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper

Preparare

Se coc vinetele și ardeii. Se decojesc și se lasă la scurs. După ce au eliminat apa, vinetele se toc, iar ardeii se taie fâșii.

Se toacă ceapa mărunt. Se decojesc roșiile și se taie cuburi.

Se încinge uleiul și se prăjește ceapa. După ce devine aurie se pun roșiile, vinetele și ardeii.

Se fierb 45 minute pe foc moderat. Se adaugă sare, piper și boia de ardei dulce.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE