- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Voleibalistele lugojene vor juca în deplasare la Dinamo Bucureşti

Mondial [1]

volei13În urma evoluţiei modeste a jucătoarelor lugojene în ultimele etape, aşteptările antrenorului Paul Bogdan de la această partidă sunt foarte mici.

volei13Echipa de volei a CSM Lugoj va întâlni sâmbătă, 25 februarie, în deplasare, Dinamo Bucureşti, într-un meci care va începe de la orele 14 şi care contează pentru etapa a XIX-a a Diviziei A1.

În urma evoluţiei modeste a jucătoarelor lugojene în ultimele etape, aşteptările antrenorului Paul Bogdan de la această partidă sunt foarte mici.

”Ce pot să aştept de la un meci cu Dinamo sau Bacău, când aţi văzut care a fost evoluţia scorului în meciul cu Sibiul. Aştept să jucăm cum am făcut-o în meciul contra Constanţei pe teren propriu, să avem o evoluţie bună care să ne pregătească pentru meciul cu Piteştiul, pe care îl vom avea aici, în faţa propriilor suporteri şi care sperăm să fie un meci frumos. În momentul acesta ne-am consolidat locul al VIII-lea şi ne trebuie jocuri bune ca să ne putem pregăti de play-off”, a declarat Paul Bogdan.

Înainte de acest joc, Dinamo Bucureşti ocupă poziţia a III-a în clasament, cu 37 de puncte, iar CSM Lugoj se află pe locul al VIII-lea cu 20 de puncte acumulate în 18 etape disputate.