- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Voleibalistele de la CSM vor juca pe teren propriu sâmbătă contra celor de la Sibiu

Mondial [1]

voleiEchipa de volei CSM Lugoj va întâlni pe teren propriu formaţia CSM Sibiu într-un meci care contează pentru etapa a VIII-a a Diviziei A1. Meciul se va disputa sâmbătă, 24 noiembrie, de la orele 18.30, la Sala Sporturilor „I. K. Ghermănescu.

volei

Echipa de volei CSM Lugoj va întâlni pe teren propriu formaţia CSM Sibiu într-un meci care contează pentru etapa a VIII-a a Diviziei 1. Meciul se va disputa sâmbătă, 24 noiembrie, de la orele 18.30, la Sala Sporturilor „I. K. Ghermănescu.

Victoria în această partidă este vitală pentru lugojence, după eşecul din deplasarea de la Blaj şi pentru a putea spera la deblocarea salariilor, decizie luată de primarul Francisc Boldea, în urma înfrângerii de pe teren propriu în partida contra celor de la Craiova. „Din punctul meu de vedere am marcat la Blaj o creştere de formă şi avem motive să întâmpinăm meciul cu Sibiul cu optimism. Dorinţă de victorie este, rămâne să şi putem”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a CSM Lugoj.

„Un campionat mai strâns ca oricare altele”

După şapte etape disputate, voleibalistele de la CSM se află pe poziţia a IX-a a clasamentului, cu două victorii şi şase puncte acumulate. Dacă în precedenţii doi ani echipa de volei a Lugojului a constituit revelaţia campionatului, reuşind să se califice în premieră în Cupa Balcanică, în acestă ediţie, ţinând cont de rezultatele înregistrate până acum, se pare că obiectivul este menţinerea în Prima Ligă. „Este un campionat mai strâns decât oricare dintre cele precedente. Nu mai este conjunctura de acum doi ani. Toate echipele s-au pus la adăpost când evoluează cu noi pentru că am fost revelaţia acelor campionate şi e mult mai greu să le învingem. Dovadă este modul în care a jucat Blajul cu noi, cum şi-au pregătit meciul şi şi-au luat toate măsurile ca nu cumva să piardă puncte”, a completat preşedintele secţiei de volei.