- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Voleibalistele de la CSM Lugoj merg la victorie cu U. Cluj pentru a-şi asigura calificarea în play-off

Mondial [1]

 

volei08După ce s-a întors cu patru puncte obţinute în două meciuri disputate în deplasare, echipa de volei feminin a CSM Lugoj este pregătită de un nou joc important.

volei08După ce s-a întors cu patru puncte obţinute în două meciuri disputate în deplasare, echipa de volei feminin a CSM Lugoj este pregătită de un nou joc important, pe teren propriu de această dată.

Voleibalistele pregătite de Paul Bogdan vor primi sâmbătă, 28 ianuarie, replica Universităţii Cluj, partida urmând să se dispute de la orele 18 în Sala Sporturilor „I. K. Ghermănescu”.

În ultimele trei jocuri diputate în deplasare, cele în compania formaţiilor Argeş Volei Piteşti, Penicilina Iaşi şi Unic Piatra Neamţ, echipa de volei a CSM Lugoj a obţinut şapte puncte din nouă posibile. Acest lucru a scăpat-o în proporţie de 90% de grijjile play-outului.

Cu un moral bun după aceste evoluţii, voleibalistele pregătite de Paul Bogdan vor aborda meciul de sâmbătă la victorie, deoarece încă trei puncte în plus le-ar asigura matematic calificarea în play-off.

În momentul de faţă, CSM Lugoj se află pe locul al VIII-lea în clasament, având 17 puncte acumulate, cu cinci mai puţine decât CSM Bucureşti, ocupanta locului al VII-lea şi cu opt mai multe decât Penicilina Iaşi următoarea clasată.