"> Voleibalistele de la Brediceanu, între primele patru din țară – Redesteptarea

Voleibalistele de la Brediceanu, între primele patru din țară

 Voleibalistele de la Brediceanu, între primele patru din țară

Echipa de volei-fete a Colegiului Național ”Coriolan Brediceanu”, însoțite de prof. Claudiu Jivulescu,  a participat în perioada 3-6 mai la faza finală a Olimpiadei Sportului Școlar, volei liceu, desfășurată la Baia Mare.

După etapele zonale, s-au calificat 8 echipe din Timiș, București, Argeș, Brăila, Târgu Mureș, Neamț, Prahova, și Maramureș, distribuite în două grupe.

Voleibalistele de la Brediceanu, reprezentând județul Timiș, au făcut parte dintr-o grupă împreună cu cele din Argeș, Prahova și Brăila, calificându-se în semifinale alături de elevele din Argeș.

În urma jocurilor desfășurate, lugojencele nu s-au calificat în finală, fiind surclasate de echipele din Târgu Mureș și București care au în componență jucătoare din loturile naționale ale României.

Echipa Colegiului Național ”Coriolan Brediceanu”, care a reprezentat cu mândrie o școală din Lugoj la acest turneu national, după mulți ani în care orașul nostru nu a avut echipe calificate, s-a clasat pe locul IV.

Jucătoarele Rossana Nistor, Noemi Csillag, Andreea Ioniță, Iulia Niga, Camelia Mittel, Ramona Farkas și Oana Căliman au fost susținute și încurajate pe tot parcursul turneului de către prof. dr. Ioan Aurelian Sima, directorul Colegiului Național ”Coriolan Brediceanu”.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: