"> Vizitele în service, programate sau neprevăzute? | Redesteptarea

Vizitele în service, programate sau neprevăzute?

 Vizitele în service, programate sau neprevăzute?

Intretinerea regulata si in timp util a masinii, este cheia vietii sale lungi si functionale. Necesita nu numai atentie constanta, ci si costuri. Insa aceste costuri nu pot fi comparate cu costurile care vor incepe atunci cand masina te va lasa in pana. 

Daca mergi cu masina la un service auto si ai grija in mod corespunzator de ea, nu numai ca poti scapa de dificultati, ci poti si sa economisesti banii pe piese costisitoare. Cel mai important lucru in ingrijirea masinii este intretinerea programata. Nu ar trebui sa te sperie revizia la masina, deoarece intretinerea programata nu este o reparatie, ci sunt actiuni preventive care vizeaza prevenirea defectiunilor.

De ce sa apelezi la AUTO NETWORK INTERNATIONAL?

Revizia auto la un service auto Bucuresti de top, așa cum este cel de pe Splaiul Unirii Nr 450, te poate ajuta sa iti dai seama cand trebuie schimbat filtrul de ulei, ce tip de lichid trebuie sa torni intr-un anumit rezervor, precum si ce piese ar trebui schimbate pentru a nu ramane in pana, intr-un moment in care timpul este vital pentru tine.  Multi subestimeaza importanta intretinerii de rutina legate de masina. Este mai bine sa renunti la masina pentru o zi si a o lasa la un service auto pentru revizie, decat sa platesti pentru reparatii costisitoare mai tarziu.

Multi prefera acum masinile noi de fabricatie straina.  Cu toate acestea, orice masina indiferent de varsta si kilometraj, necesita intretinere si ingrijire periodica. Iar termenul suplimentar de functionare fara probleme al unei masini, depinde de cat de bine sunt efectuate procedurile la service. Aici, regula de aur, „a preveni este mai ieftin si mai usor, decat sa tratezi mai tarziu”, ramane valabila. Orice problema mica poate provoca daune ireparabile motorului, daca nu este dusa la timp la un service auto. Prin urmare, ai grija de masina ta costisitoare.

Ce inseamna intretinerea regulata la un service auto?

Intretinerea regulata include intotdeauna ingrijirea motorului auto. Calitatea uleiului motorului, inlocuirea la timp a filtrelor (ulei, aer, combustibil) sunt responsabile pentru durabilitatea si calitatea functionarii masinii. Este de preferat sa schimbi uleiul motorului unei masini noi dupa 5.000 km de rulare, si apoi la intervale diferite, apeland un service auto. Acest lucru se efectueaza in conformitate cu cartea de service si in conditii de functionalitate continua.

Indiferent daca este timpul sa schimbi uleiul sau nu, poti afla acest lucru, daca vei merge la un service auto Bucuresti, pentru a verifica calitatea uleiului de motor. La un service auto, mecanicul verifica daca uleiul este tulbure si murdar si, de asemeni, il verifica  tactil, intre degete, pentru a vedea daca se simt particule de murdarie. Daca se simt, atunci este cu siguranta momentul sa-l schimbi. 

Daca motorul este inima masinii, atunci franele sunt capul si creierul. De reactiile  franei depinde in mare masura siguranta soferului si a pasagerului din dreapta. Franele trebuie sa functioneze corect. Prin urmare, o data pe an – mergi la un service auto Bucuresti pentru a verifica starea placutelor de frana. Daca esti un fan al vitezei, atunci ar trebui sa faci o verificare la service mult mai des.

 

Unde ne gasesti?

AUTO NETWORK INTERNATIONAL SRL

serviceautovitan.ro

Splaiul Unirii Nr 450, București 040043

Telefon: 0735 867 531

A.P.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *