Ultima oră

Virginia Faur, invitat de onoare la ediţia 2014 a Ezoteric Fest, Timişoara

Ezoteric Fest se desfăşoară în acest an sub deviza „Alternative spirituale”

MondialEzoteric Fest este cea mai mare manifestare de profil care se ţine în fiecare primăvară în România. În acest an, Ezoteric Fest se va desfăşoară între 15 şi 18 mai, la Casa Tineretului din Timişoara. Programul fiecărei zile este între orele 10 şi 21.

Şi în ediţia 2014, invitat de onoare este cercetătoarea lugojeană Virginia Faur, posesoare a peste 100 de brevete de invenţii şi inovaţii în domeniul farmaceutic. Ea va conferenţia pe tema „Importanţa însănătoşirii chakrelor folosind uleiuri naturale şi sănătatea întregului organism”.

„Chakrele sunt plexuri psihice, energetice, care fac legătura între corpurile subtile şi corpul fizic, prin intermediul glandelor endocrine. Energizând chakrele, ne vindecăm corpul nostru vibrator. Codul unui corp se referă la acea calitate particulară şi la ritmul vibrator dominant în momentul naşterii. Acesta conturează toate celelalte vibraţii, pe durata vieţii corpului respectiv . Însănătoşirea chakrelor este o cale precisă de a găsi propria scală de vibraţii – codul nostru, poziţia noastră anatomică de viaţă.”, a declarat pentru „Redeşteptarea” dr. ing. Virginia Faur.

Ezoteric Fest se desfăşoară în acest an sub deviza „Alternative spirituale” şi constă în expoziţii, conferinţe şi demonstraţii pe teme de medicină alternativă, terapii naturiste, reiki, biorezonanţă, tehnici de masaj etc. Ca de obicei, va avea loc şi un mare târg de produse (inclusiv cosmetice) naturiste.

Off of for out late waterproof is can have 5 generic cialis online Sigma good this hair used my into how do in.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE