Ultima oră

Vinete gratinate cu roșii și brânzeturi rase

foto: foodstory

Ingrediente
– piper proaspăt măcinat,
– 10 g frunze de busuioc,
– sare după gust,
– 40 ml ulei de măsline,
– 100 g mozzarella rasă,
– 100 g parmezan ras,
– 30 g sos pesto,
– 100 g sos de roșii blendate,
– 340 g vinete

Metoda de preparare

Vinetele curățate și feliate se sărează, se piperează și se ung cu ulei de măsline, apoi se gătesc la grătar timp de un minut pe fiecare parte, până capătă o culoare galben-maronie.

Feliile se așează, una câte una, în vase de gratinat individuale și se adaugă sos de roșii peste primul strat.

Se adaugă câte un strat de vinete și sos de roșii deasupra.

La final, se adaugă sos de roșii amestecat cu pesto, se presară amestecul de brânzeturi rase și se lasă la cuptor la gratinat timp de 7 minute, la temperatura de 180 grade Celsius.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE