Ultima oră

[VIDEO&FOTO] Trafic de coşmar pe o stradă de pământ din Lugoj din cauza lucrărilor de pe DN 68A

Potrivit constructorului, reabilitarea drumului este programată să se încheie în cel mult şase săptămâni

MondialCu întârziere de câteva săptămâni, drumul ce leagă oraşele Lugoj şi Făget a fost parţial închis zilele trecute, chiar dacă CNADNR a comunicat şoferilor că acesta va fi semnalizat şi închis total pe porţiunea de aproape 30 de kilometri. Din cauza unei surpări de teren cauzate de o furtună în vara anului trecut, drumul a rămas aproape impracticabil, autorităţile demarând de-abia zilele trecute lucrările. Din nefericire pentru conducătorii auto, drumul de ocolire mai scurt, abordat de majoritatea şoferilor, este un adevărat calvar.

Autoturismele mici, motocicletele, TIR-urile, toate ocolesc drumul aflat în lucru pe strada Livezilor. Deşi oficial întreg drumul este închis şi şoferii ar trebui să traverseze pe ruta ocolitoare ce include autostrada Lugoj-Traian Vuia, aceştia aleg drumul mai scurt, însă nu fără riscul de a-şi avaria autoturismele. Asfaltul pe strada Livezilor lipseşte cu desăvârşire, iar şoferii spun că să ajungă în oraş este o adevărată aventură.

„E prima zi când merg în oraş. Eu stau în Dealul Viilor şi nu pot să ocolesc pe la Balinţ. Puteau să facă o variantă, era necesar să facă o variantă pe acolo să treacă măcar localnicii. Cum plec eu, din Dealul Viilor, pe la Balinţ ca să ajung în oraş să îmi iau o pâine?” a declarat un lugojean.

Să traversezi toată strada care ocoleşte drumul aflat în reparaţie poate dura şi 20 de minute. Unor şoferi, deşi nu sunt de acord cu situaţia, nu le-a rămas altceva de făcut decât să glumească pe seama acesteia.

„Care este situaţia? Perfect, mai bine nici nu se putea”, a fost reacţia unui şofer la vederea camerelor de luat vederi.

Potrivit constructorului, reabilitarea drumului este programată să se încheie în cel mult şase săptămâni. Singurele probleme pe care muncitorii le-ar putea întâmpina sunt cele legate de vreme, ploile putând bloca lucrările în cazul în care cantităţi mari de apă ar cădea în perioada reparaţiei pe şi mai ales lângă carosabil, acolo unde au loc lucrările de consolidare.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on [VIDEO&FOTO] Trafic de coşmar pe o stradă de pământ din Lugoj din cauza lucrărilor de pe DN 68A

  1. Situatia de pe strada Livezilor nu este un lucru iesit din comun. Multe strazii din Lugoj sunt pline de gropi ca nu mai poti circula pe ele si domnul primar Boldea nu face nimic. Este si cazul unei parti din strada Traian Vuia……!! In timpul constructiei centuri orasului iubitul nostru primar a lasat sa circule pe strada noastra toate camioanele de mare tonaj care au alimenntat acest santier; iar acum nu este în stare sa dea un ordin sa se puna niste pietris în gropiile existente. A asfaltat numai o parte a strazi pâna unde a avut un interes personal; iar ceilalti locuitori sa se descurce singuri, doar sunt majori. Strada Livezilor si o parte din Traian Vuia nu îi aduc destule voturi domului primar ca sa aibe vreun interes sa se ocupe de soarta oamenilor care locuiese pe aceste strazi. Avem bani la Primarie (dupa cele spuse la sedinta PSD); dar nu facem nimic (asteptam alegerile….!!). Domnul primar Boldea uita, de asemenea, ca pe streada Traian Vuia sunt si doua societati comerciale la care vin zilnic camioane de mare tonaj si distrug drumul fara încetare. Nu este suficient sa pui odata pietris acuma câtvia ani, trebuie drumul întretinut tot timpul ca populatia sa poata circula corect pe aceasta parte a strazi. Dar, fiti linisti cum nu a facut nimic pentru aceste doua strazi de când este edil al orasului, nu va face nici de acum înainte………….!!!!

  2. Foarte bine va face primarul ca daca va intalniti cu el pe strada nimeni nu are curajul sa ii strige. Majoritatea il ling in fata ca sa nu spun altundeva si asteapta o strângere de mana , un autograf. Asa va trebe ca va lasati dusi de nas. Cati oameni vin la primărie cand e dezbatere publica? Va spun eu…maxim 5! Si atunci pe el de ce sa il intereseze. Primarul ar trebui ales din comunitate, un om capabil, cu anumite rezultate pana la obtinerea mandatului de primar, nu sleahta care ne jegmaneste acuma, consilierii sunt niste anexe care isi urmăresc interesul de grup.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE