Ultima oră

[VIDEO] Premieră la Lugoj! Ordinea de zi de la şedinţa de consiliu nu a trecut de votul aleşilor locali

La finalul mai multor sesiuni de neînţelegeri, amendamente propuse şi retrase, doar trei din cei 18 consilieri prezenţi au votat aprobarea ordinii de zi a şedinţei

MondialSala de Consiliu a Primăriei Lugoj a găzduit joi, cu începere de la ora 14:00, şedinţa ordinară a lunii martie a consiliului local. Celor şase puncte iniţiale de pe ordinea de zi li s-au alăturat alte două, 18 din cei 19 consilieri fiind prezenţi la şedinţă pentru a le vota. Până într-un final însă, punctele propuse pe ordinea de zi nici măcar nu au putut fi supuse la vot, deoarece toată ordinea de zi a fost departe de a fi votată favorabil.

Consilierii aveau de votat o rectificare bugetară pozitivă, apoi de aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 la Salprest şi Meridian, dar şi regulamentul de funcţionare al cinematografului din municipiu. Şedinţa ar fi continuat cu votarea acordării scutirii de la plata sumei de 2.450 de lei reprezentând impozit pe clădiri Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Lugoj, pentru imobilul situat în municipiul Lugoj, str. Cernei, nr. 2 şi aprobarea actului adiţional nr. 16 la contractul nr. 18.620 din 27.04.2006 de concesionare a serviciilor publice de salubrizare, încheiat între Municipiul Lugoj şi S.C. Salprest S.A. Lugoj.

După mai bine de o oră de certuri şi zece minute de pauză, consilierii lugojeni au decis să nu voteze ordinea de zi a şedinţei, lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum în municipiul de pe Timiş. De vină au fost neînţelegerile referitoare la punctele doi şi trei, în care se dorea aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli la cele două societăţi care se ocupă cu salubrizarea şi respectiv apa şi canalul în oraş.

La finalul mai multor sesiuni de neînţelegeri, amendamente propuse şi retrase, doar trei din cei 18 consilieri prezenţi au votat aprobarea ordinii de zi a şedinţei, restul de 15 abţinându-se de la vot. Astfel, şedinţa s-a încheiat fără ca niciunul dintre puncte să poată fi supus la votare, aceasta urmând să se transforme într-una extraordinară luni, 30 martie, cu începere de la ora 16:00.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

23 Comentarii on [VIDEO] Premieră la Lugoj! Ordinea de zi de la şedinţa de consiliu nu a trecut de votul aleşilor locali

 1. Dupa cum il cunosc eu Boldea nu va ceda presiunilor si va apara pana la capat cetatenii orasului impotriva acestor propuneri de majorare a preturilor la apa,canal si gunoi, iar pe Salprest si Merdian 22 ii va pune sa munceasca mult mai mult pentru a nu mai fi pe pierderi.Sigur va convingeti in perioada imediat urmatoare.

  • Domnilor nu-l mai ridicati în slavi pe iubitul nostru primar ca nu-i mai bun ca si consilieri localii. Nu a fost chemat degeaba la DNA…!!! Toti îsi apara propiile lor interese si nu pe cele ale d-voastra. Este adevarat ca a facut lucruri bune pentru Lugoj; dar unele din ele au fost facute special pentru o anumita categorie de persoane si nu pentru cei saraci….!!! Vom vedea ce se v-a intâmpla pâna la urma….!!!

 2. lugojean cinstit // 28 martie 2015 at 20:09 // Răspunde

  Luni, ora 16:00, se va scrie o nouă pagină din istoria Lugojului. Spectacolul continuă…

 3. Domnule Boldea Francisc , v-am votat sa ne reprezentati cu cinste,sunteti garantul nostru, deci va cerem sa nu majorati preturile impuse de unii consilieri in cardasie cu Salprest si Meridian

 4. Nu va lasati influentat de consilierii care-si urmaresc interesele lor banesti, d-le primar se pare ca sunteti singurul care vrea binele lugojenilor. Sunteti singurul care ne poate salva de aceasta gasca de consilieri care si-au dat mana in detrimentul lugojenilor. Nu acceptati majorarea tarifelor la apa si salubrizare !

 5. Domnule Primar , dvs reprezentati interesele lugojenilor, prin urmare faceti tot ceea ce trebuie pt ca noi , lugojenii sa nu fim lezati ! Deci nu majorati tarifele !

  • Liliana Costa // 28 martie 2015 at 15:52 // Răspunde

   Apa, canal si gunoi = calificativ pentru Boldea. De unde comision, ca sa fie de acord. Din canal si gunoaie?

  • lugojean cinstit // 28 martie 2015 at 20:07 // Răspunde

   Se pare că unii vor sa-i spele imaginea acestui primar, prin diversiunea creată de majorarea tarifelor. Păcat că vechile păcate nu mai pot fi șterse.

 6. Dle Boldea nu cedati presiunilor consilierilor corupti, cum e Badina , acesti consilieri pe vremea lui Martinescu au instrainat cele mai importante cladiri, au vandut orasul, ne-au vandut pe noi. Dle Boldea nu ridicati preturile la apa, canal si salubrizare, faceti-o pt lugojeni !!!

 7. Sti-ti ca ,la o cafea, Dl. GHERA povestea ca DL. BOLDEA cerea sa nu i factureze toate activitatile de curatenie catre primarie pt. ca oricum nu i le v-a primii,iar Meridianului i-a cerut sa cumpere un autoturism nou cu care momentan circula numai primarul si cei apropiati lui in tara si strainatate pe cheltuiala exclusiv a Meridianului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 8. Majorarile Salprest si Meridian 22 revin, la solicitarea capuselor din Consiliul Local, in sedinta de maine, 26 martie 2015

  Echipa lui Badina ne joaca in picioare. Dupa ce Boldea refuza ferm sa majoreze tarifele, din motive populiste, pentru ca nu a impus nicio masura de eficientizare a activitatii celor doua societati publice, asa cum ar fi fost normal in ultimii sase ani, Badina & Co, simtindu-si veniturile puse in pericol, forteaza majorarea tarifelor.

  Solutia cresterii birurilor pentru a potoli foamea si lacomia imbogatitilor prin privilegii este una care a functionat in evul mediu ori in epoca fanariota.

  Nu eu sunt beneficiarul stavilirii poftei voastre de a fura ci copiii copiilor vostri!

  Intoarceti-va la viata pe care o duce majoritatea celor care nu au privilegii! Altfel veti sfarsi in mizeria pe care ati creat-o si din care v-ati infruptat ca dintr-o delicatesa, veti sfarsi astfel cum ati trait.

  La „revolutie” poporul nu a judecat pe nimeni, poporul a fost doar impuscat pe strazi, iar voi, neocomunistii v-ati amanat moartea, cangrenandu-ne viitorul. Le-ati dat drepturi revolutionarilor pentru a le confisca libertatea! Stau si astazi la mila voastra a politicienilor traficanti de voturi si sperante ilegale, in loc sa fie priviti cu respect de ceilalti cetateni. I-ati facut de ras impartind titlul de revolutionar oricui. Ce valoare mai are faptul ca ai fost impuscat sau ranit daca si unul care statea sub plapuma are recunoscute aceleasi drepturi? Cum mai facem noi diferenta intre eroi si profitori?

  A venit timpul sa platiti. Rabdarea poporului e invers proportionala cu bunatatea lui. Cu cat poporul este nevoit sa fie mai bun, sa va tolereze mai mult nesabuinta, cu atat rabdarea lui dispare. Iar razbunarea lui va fi crunta.

  Voi va bagati familiile in mizerie, sotiile angajate la diverse institutii publice, copiii presedinti de organizatii de tineret, copiii afaceristi cu statul… noi nu ne putem „bucura” de aceste favoruri mizerabile! V-ati angajat familiile prin „concurs”! Va umiliti angajatii, oameni simpli! Ati indatorat cu zeci de miliarde ambele companii publice, purtand grija propriilor venituri! Veti raspunde, asa cum si noi raspundem! Veti reveni printre noi! Va asteptam cu drag…

  Voi nu va platiti datoriile, voi va protejati de institutiile statului incercand sa le corupeti permanent, in timp ce le asmutiti asupra celor multi si fara pile!
  Noi primim somatii si pentru un leu, altii nu platesc miliarde.

  Domnule Badina, cum ati eficientizat dumneavostra activitatea Meridian 22 SA si a Salprest SA din functia de presedinte al comisiei de servicii publice? Ce masuri ati propus pentru eficientizarea activitatii acestora, pentru recuperarea datoriilor pe care le au colegii dvs de consiliu la aceste societati, ce masuri ati propus si sustinut pentru transparenta achizitiilor publice in aceste institutii? E adevarat ca vindeti uleiuri industriale la aceste societati publice? Si de doi lei daca vindeti, nu e bine domnule Badina! Nu-i jupuiti pe lugojeni pentru ca va mor voua afacerile.
  Oricum nu veti mai fi consilier, asa se spune, asa se stie, asa se dovedeste, asadar faceti un gest de onoare inaintea acestei sedinte si retrageti proiectul, veniti cu unul de eficientizare, de transparentizare a achizitiilor publice, veniti cu solutii nu bagati mana in buzunarele noastre pentru ca asta e cel mai simplu! La dvs in firma asa faceti?

  Va scriu prieteneste comparat cu cat ma blestemati dvs si colegii din consiliu.

  Va rog in numele celor care nici nu stiu ce li se intampla, fara acordul lor, sa nu majorati tarifele! Nu pentru ca nu le-am plati – Lugojenii le vor plati pentru ca sunt oameni cu frica de Dumnezeu si cu respect fata de institutii – ci pentru ca tot timpul veti apela la scumpiri in loc de eficientizari!

  Daca le veti majora va veti demonstra neputinta in administratie si cardasia penala in care va complaceti indiferent de culoarea politica pe care o aveti.

  Asa sa va ajute Bunul Dumnezeu!

  • Teatru ieftin domnule Boldea. Tiptil, tiptil, tic-tac, tic-tac…. Nu ai primit nici un mesaj de la Vanghelie?

 9. sa vina alegerile de anul viitor ca dispar toti astia din poza,care si-au dorit functi pentru interesul lor si al rudelor ,nu al lugojenilor————vin sarbatorile domnilor de la salprest ar trebui sa faceti cartierele BEC,iar domnilor de la meridian presimt ca in saptamina mare cind toata lumea face curatenie nu o sa dati presiune la apa ,asa cum ati facut de fiecare data ca sa va bateti joc de oameni

  • Pavel Ispas // 28 martie 2015 at 7:54 // Răspunde

   ATENTIE DOMNULE AMBRUS PSDisti si PNListi, Boldea va pregeste ceva luni la ora 16,00, sper ca il cunoasteti cat este de strateg. Revolta pregatita de BD si de LAZAR de la Asociatie de proprietari. Oare BD il va scoate din GHEARELE DNA-ului?

 10. Francisc Boldea, nici nu știi, cât de mic începi să fii.

  • Teatru ieftin domnule Boldea. Tiptil, tiptil, tic-tac, tic-tac…. Nu ai primit nici un mesaj de la Vanghelie?

 11. De ce nu spuneti adevarul.Boldea s-a opus maririi pretului la colectarea gunoiului ,apa si canal propus de consilierii locali pentru Saprest si Meridian 22.Majoritatea consilierilor au rude si prieteni in Consiliul de administratie sau in Comisia de cenzori si Boldea le-a spus clar ca marirea preturilor este ILEGALA fara o dezbatere publica cu cetatenii Lugojului.Fata de aceasta situatie consilierii PNL si PSD s-au unit in aceasta ilegalitate si au amanat sedinta pentru Luni ora 16 pentru a forta ilegal marirea exagerata a preturilor la apa,canal si gunoi.Acesta este adevarul .

  • Boldea nu-i pasă de eventualele scumpiri. El este un bun regizor, asa cum scria cineva mai jos. Dacă tace în 30, se va adeveri cele scrise de Cristi.

  • Teatru ieftin domnule Boldea. Tiptil, tiptil, tic-tac, tic-tac…. Nu ai primit nici un mesaj de la Vanghelie?

 12. Cred că este vorba despre un teatru ieftin. Regizorul este Boldea, iar actorii principali sunt Bădina şi compania. Dar poate demonstrează că nu este aşa în cadrul şedinţei extraordinare.
  PS. Nu scumpiţi tarifele la apa nepotabilă şi salubritarea josnică de care avem parte. Acesta este marele test pentru consilierii lugojeni.

  • Boldea le-a spus clar ca marirea preturilor este ILEGALA fara o dezbatere publica = TOTAL ERONAT. Cautai pe Google, LEGEA 52/2003,art 7, al 9 ” Autoritatea publica , primaria, este obligta sa anunte public proiectul si sa organizeze dezbatere publica numai la solicitarea in scris a unei asociatii legal constituita”. Pentru aceste proiecte nu a fost facuta nici o solicitare si proiectul a fost facut public din 15 ianuarie. Cine nu stie vorbeste ca Boldea.

 13. nu cred ca ajung la un consens unde BOLDEA are renume de megaloman si AMBRUS de arogant ,sigur este ceva ascuns la mijloc !

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE