Ultima oră

VIDEO! PNL acuză administraţia Boldea de ilegalităţi grave la construcţia bazinului acoperit

consiliu

MondialAşa cum ziarul Redeşteptarea semnala într-o ediţie precedentă despre cinematograf, şi la bazinul acoperit s-a încercat astăzi introducerea în Consiliul Local, sub formă de lucrări suplimentare, a unor lucrări deja efectuate.

Confirmarea a venit de la şeful PNL Lugoj, Ioan Ambruş, care s-a opus categoric proiectului iniţiat de primarul Francisc Boldea şi care în timpul discuţiilor cu şeful Direcţiei Tehnice, Cotizo Negruţiu, a declarat că nu i se pare normal ca în Consiliu să se rezolve ilegalităţile comise de administraţia locală, că se poate vedea inclusiv în pozele de pe site-ul Primăriei (www.primarialugoj.ro) că lucrările sunt executate şi că este ilegal să se majoreze valoarea proiectului.

Angajatul primăriei a negat faptul că lucrările ar fi efectuate deja şi susţine că sunt necesare din cauze imprevizibile.

Este vorba de schimbarea calităţii betonului la stâlpi, grinzi şi la o parte dintre bazine, schimbări de grinzi, de evacuare a apei, introducerea de hidroizolaţii etc.

Discuţiile au continuat extrem de aprins între PNL şi PSD prin vocile lui Francisc Boldea şi Nicu Bădina, pe de-o parte, Ambruş şi Gaidoş pe de alta.

Pentru a avea şi ei un argument câştigător, primarul Boldea a aruncat în curtea liberalilor dezastrul de la ştrand, lucrare supervizată de viceprimarul PNL Alin Tech. Boldea nu s-a mai ferit să recunoască stagnarea de la noul ştrand care are suspendat contractul cu firma constructoare Matcon din aprilie 2013. În tot acest timp, primarul a ţinut ascuns presei şi opiniei publice blocajul.

Scandalul s-a încheiat după o pauză în care cele două părţi s-au mai „răcorit”. Ioan Ambruş a propus cu succes amânarea votării proiectului de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini şi a Devizului general pentru obiectivul de investiţie „Bazin acoperit – execuţie”.

Bazinul acoperit este realizat de firma Microroyal. Află din ediţia tipărită a ziarului Redeşteptarea de joi, 5 iunie, ce lucrări urmau să se execute şi ce se va întâmpla dacă proiectul va fi stopat la fel ca la cinematograf.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

3 Comentarii on VIDEO! PNL acuză administraţia Boldea de ilegalităţi grave la construcţia bazinului acoperit

  1. Esti intr-o mare confuzie. Clădirea despre care vorbesti a fost cumpărată de Microroyal de la fostul proprietar, care a revendicat-o, legal prin anii 90 . Stiu ce vb pentru ca e un apropiat de-al meu 🙂

    • Aia-i problema: cat de „legal” a revendicat-o ala (nu Microroyalul!) si cine l-a ajutat ca sa o primeasca „inapoi” !!!
      Ca daca ar fi numai dupa ce zic infractorii n-ar mai trebui sa existe procurori si judecatori.

  2. Microroyal ati zis ? E clar ! Astia carora primaria le-a „retrocedat” o casa care erea a statului de prin 1935 si care, fiind singura casa din oras in stil autentic neoromanesc, cu detalii brancovenesti, a transformat-o, cu avizele primariei lui Boldea, desigur, in palat tiganesc, chiar in centrul cultural al orasului, langa Teatrul Municipal. Au si iesit din regimul de inaltime al zonei cu porcaria asta, minimizand si umilind estetic frumoasa cladire a teatrului. De ce, domnilor ziaristi, nu luati atitudine fata de acest atentat cultural, ca se rascolesc in groapa inaintasi ctitori ai frumusetii vechiului Lugoj, pe care astia il spurca ! De ce DNA nu sapa adanc referitor la cum s-a retrocedat o casa care a intrat in proprietatea statului cu 15 ani inainte de nationalizare ?

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE