- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[VIDEO] Doi adolescenți din Darova, ucigașii unui taximetrist din Lugoj

Mondial [1]Un bărbat care se afla sâmbătă, 23 iunie, la marginea pădurii din localitatea Sinersig alerta oameni legii, la numărul de urgenţă 112, că a găsit un cadavru.

La scurt timp, mai multe echipaje de Poliție și criminaliști au ajuns la locul indicat, unde au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat, care se afla într-o stare avansată de putrefacție.

Acesta a fost identificat ca fiind un taximetrist din Lugoj, pe nume Pavel Spăriosu, din Micro III, care a dispărut în urmă cu aproape două săptămâni.

În câteva ore, anchetatorii au reușit să de-a de urma atacatorilor și să deslușească firul întâmplării.

Potrivit acestora, autorii crimei sunt doi adolescenți de 15 și 17 ani. Aceştia au fost descoperiţi după ce oamenii legii au aflat că ultima comanda a taximetristului a fost la Darova.

După ce l-au ucis pe taximetrist, înjunghiindu-l în spate, tinerii i-au luat banii şi telefonul şi au plecat cu maşina victimei spre Timişoara, unde s-au plimbat prin oraş mai multe ore, până când au rămas fără combustibil.

Autoturismul l-au abandonat în zona Parcului Copiilor și s-au întors înapoi la Darova.

După audierile din noaptea de sâmbătă spre duminică, adolescenții au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat.