Ultima oră

VIDEO CSM Lugoj – Ştiinţa Bacău 2-3! Un punct important pentru echipa lugojeană în faţa campioanei

DSC 0383Sala Sporturilor "Ioan Kunst Ghermănescu" a găzduit duminică, 20 octombrie, meciul dintre echipa gazdă CSM Lugoj şi campioana ediţiei trecute de campionat, Ştiinţa Bacău. Băcăoancele porneau ca mari favorite în acest meci, dar echipa lugojeană, beneficiind de aportul publicului, dar mai ales de o greşeală de aşezare a echipei adverse, a obţinut un punct foarte important reuşind să câştige două seturi în faţa mult mai titratei sale adversare.

Mondial

DSC 0383Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” a găzduit duminică, 20 octombrie, meciul dintre echipa gazdă CSM Lugoj şi campioana ediţiei trecute de campionat, Ştiinţa Bacău. Băcăoancele porneau ca mari favorite în acest meci, dar echipa lugojeană, beneficiind de aportul publicului, dar mai ales de o greşeală de aşezare a echipei adverse, a obţinut un punct foarte important reuşind să câştige două seturi în faţa mult mai titratei sale adversare.

Setul întâi a fost dominat de Ştiinţa Bacău care a condus 8-4, 16-11 pentru ca în final să câştige setul 25-21. Setul doi a început într-o dominare categorică a echipei campioane care a condus chiar şi cu 11-1. La scorul de 15-6, echipa din Bacău a efectuat o schimbare greşită, iar arbitrii au penalizat acest fapt conform regulamentului, setul reluându-se de la scorul de 7-0 pentru Lugoj şi serviciu. În urma acestei greşeli voleibalistele campioane au picat psihic şi setul doi a fost la discreţia gazdelor care au condus cu 13-4, 19-4 pentru ca în final să câştige setul 25-10. Jocul foarte bun practicat de echipa gazdă a continuat şi în setul trei, elevele lui Paul Bogdan beneficiind şi de încurajările unui public foarte numeros, astfel că scorul a fost 14-11, 23-15, iar în final 25-18, lugojencele preluând conducerea meciului cu 2-1 la seturi. Setul patru a fost unul la discreţia echipei oaspete care a dominat de la un capăt la celălalt, cu 3-8, 6-16, iar în final 7-25 şi scorul a devenit 2-2 la seturi. În setul decisiv lugojencele nu au făcut faţă presiunii rezultatului şi au cedat setul cu 6-15. 

„Meciul a fost unul foarte frumos, am demonstrat că suntem o echipă, iar eşecul de săptămâna trecută cu Craiova a fost o întâmplare. Noi ne-am dorit foarte mult ca în acest meci să avem o evoluţie bună, să înodăm relaţiile de joc şi să repunem în funcţiune ceea ce ştim facem şi ne bucurăm că ne-a ieşit”, a declarat Diana Tătaru, căpitanul echipei CSM Lugoj.

„Am avut un meci parţial bun, nu pot să fiu mulţumit de toate aspectele jocului pentru că am avut momente când am jucat prost ca dovadă şi diferenţele foarte mari de scor. Am fost bagaţi în joc de o greşeală de aşezare a echipei adverse, astfel anulându-se o parte din punctele lor.  Am profitat foarte bine de acel moment, l-am gestionat foarte bine, urmând să câştigăm şi setul trei. Trebuie să acceptăm că am jucat împortiva campioanei României, care urmează să facă un drum în Champions League, este o echipă care sigur va arăta mult mai multe în viitor. Din păcate am avut-o indisponibilă pe Daniela Lupescu care este în spital în urma unei infecţii in gât, s-a simţit lipsa ei, dar astăzi Maria Matei a intrat pe teren şi şi-a făcut destul de bine treaba, s-a achitat de sarcini foarte bine având în vedere nivelul la care se află. Este bine că am recuperat un punct din cele trei pierdute cu Craiova şi lucrul acesta ne dă speranţe că putem să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat Paul Bogdan, antrenorul echipei lugojene.

Următorul meci va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, la Bucureşti, unde echipa CSM Lugoj o va întâlni pe CS Rapid Bucureşti.

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE