- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

VIDEO! Adrian Fărcăgeanu este de astăzi noul viceprimar al Lugojului. Mai mulţi consilieri au părăsit şedinţa

Mondial [1]Lugojul are un nou viceprimar după ce în şedinţa de consiliu de luni, 8 decembrie, aleşii locali l-au destituit din funcţie pe liberalul Alin Tech şi l-au votat pe Adrian Fărcăgeanu, proaspăt consilier PSD.

Şedinţa a început cu solicitarea consilierilor PNL şi PDL de amânare a proiectelor care nu ţin de primul punct. După un vot negativ s-a trecut la rectificarea bugetului local.

După ce acesta a fost votat, consilierii PNL şi PDL au ieşit din şedinţă în semn de protest, susţinând că nu li se pare că punctele ce urmau ar fi trebuit votate într-o şedinţă extraordinară.

Cu doar cei 11 consilieri PSD prezenţi, schimbarea viceprimarului şi numirea lui Adrian Fărcăgeanu în locul său au fost votate în unanimitate.

Economistul Adrian Fărcăgeanu era proaspăt consilier din partea PSD, el trecând acum câteva săptămâni în tabăra social-democraţilor după ce a activat mai mulţi ani ca şi consilier din partea PDL. Tânărul a şi candidat împotriva lui Francisc Boldea la alegerile locale pentru funcţia de primar, tot din partea PDL.