- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie ! Vulturii Lugoj câștigă în fața celor de la Muncitorul Reșița cu 1-0

Mondial [1]Vulturii Lugoj au jucat astăzi pe teren propriu etapa a 20-a a Campionatului diviziei C și au câștigat în fața celor de la Muncitorul Reșița.

Meciul dintre cele două formații a fost unul destul de echilibrat, deși lugojenii au avut câteva ocazii clare în prima repriză, nu s-a legat nimic, scorul la pauză rămânând de 0-0. După pauză, băieții lui Rotariu au intrat pe teren mai determinați, iar nevoia de o victorie care să-i readucă pe locul 6 în clasament, a fost suficientă ca jucătorii să atace din nou poarta reșițenilor și să marcheze în minutul 90 primul gol al partidei prin fundaşul central Miculescu. Astfel echipa Lugojului a reușit a opta victorie din acest Campionat.

Lotul echipei lugojene este format din: Iordache – Vlădia, Loga, Miculescu, Neagu Precupanu, Ploscariu, Rogozinaru, Ivaşcu, Mihai Roman, Ardelean, Radosav, Hîrdău, Stoica, Marta, Dobra, Ţoţu și Dragostin.

Următorul meci al echipei Vulturii Lugoj se va disputa tot acasă, vineri, 4 aprilie, cu formația Jiul Rovinari, iar ultimul meci al returului se va desfășura în deplasare cu Ştiinţa Turceni.