- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie! Vulturii Lugoj au urcat pe locul cinci și se pregătesc de play-off

Mondial [1]Echipa de fotbal Vulturii Lugoj, au luptat pe teren propriu,  vineri, 4 aprilie cu formația Jiul Rovinari pentru locul cinci în clasament. Deși echipa lugojeană nu a pornit ca favorită în acest meci, având în vedere înfrângerea suferită în tur când Jiul s-a impus cu 4-1,  totuși au reușit astăzi o victorie.

Încă din prima repriză băieții, antrenați de Ilie Rotariu au marcat primul gol al partidei în minutul 21 prin Ardelean, după care cei de la Rovinari au reușit egalarea în minutul 40, prin golul lui Mainerici, astfel la pauză scorul a fost 1-1. În repriza secundă, Vulturii au intrat pe teren mai hotărâți și cu gândul la victoria care îi va trimite direct în play-off, astfel în minutul 57, Stoica reușește să marcheze, iar lugojenii preiau conducerea. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1, iar Vulturii au trecut pe locul cinci, prinzând astfel playoff-ul.

” A fost o victorie meritată, am avut cel puțin șase ocazii de gol. În final sunt mulțumit că am câștigat cele trei puncte care ne-au adus locul cinci în clasament și așteptăm cu încredere meciul cu Știința Turceni. „, a declarat Ilie Rotariu, antrenorul echipei Vulturii Lugoj.

Ultima etapă a Campionatului se va desfăşura în 11 aprilie, în deplasare la Ştiinţa Turceni, echipă care în tur a fost învinsă de lugojeni cu scorul de 4-2.