- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie spectaculoasă! Vulturii s-au impus pe teren propriu într-un meci plin de surprize

Mondial [1]Vulturii Lugoj au disputa vineri, 5 septembrie de la ora 17, cea de-a doua etapă a Campionatului în compania formației ACSO Filiași, în fața căruia s-a impus fără probleme cu scorul de 2-1. Prima repriză a debutat timid pentru cele două echipe care nu și-au creat prea mult ocazii de gol, însă în minutul 36, mijlocașul Claudiu Ardelean a deschis scorul pentru echipa lugojeană.

În repriza secundă meciul s-a disputat mai aprins și a ținut spectatorii veniți să susțină echipa, cu sufletul la gură. Când se credea că meciul se va încheia cu scorul de 1-0 pentru lugojeni, în minutul 90 Cosmin Loga din încercarea de a scoate o minge, a marcat în propria poartă scorul devenind 1-1 spre bucuria adversarilor. La nici trei minute Vulturii aveau să câștige meciul prin golul marcat de fundașul Eugen Miculescu, care a salvat în ultimele clipe echipa. Astfel, formația condusă de Cosmin Petruescu a acumulat încă trei puncte prețioase.

„A fost o victorie grea, o victorie muncită, meritată și obținută chiar pe final de joc. Am avut un meci cu foarte multe greșeli personale, multe dintre ele influențate și de calitatea terenului care a fost umed și alunecos. Am avut și noi greșeli la construcție și oaspeții, dar în final sunt mulțumit de cele trei puncte obținute. Mă bucur că am legat două victorii consecutive care cred că vor da un moral bun echipei pentru un parcurs ulterior”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei Vulturii Lugoj.

Rezultatele etapei a II-a :

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CS Ineu 8-0

Viitorul Municipal Craiova – UTA Bâtrâna Doamnă 0-1

Pandurii II Târgu Jiu – Minerul Mehedinţi 2-1

Vulturii Lugoj – ACSO Filiaşi 2-1

FC Hunedoara – Ştiinţa Turceni și Naţional Sebiş – Millenium Giarmata se dispută sâmbătă de la ora 17, iar Minerul Motru stă.

Săptămâna viitoare Vulturii vor juca un meci de foc în deplasare la Mama Mia Becicherecu Mic. Meciul se va disputa vineri 12 septembrie.