- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie pe final de an! Lugojencele au bătut Piatra Neamț în patru seturi

Ultima partidă de pe teren propriu a fetelor de la CSM Lugoj a avut loc astăzi, începând cu ora 18:30, la Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” din oraș. Adversarele jucătoarelor pregătite de Valerijan Luka au fost fetele de la Unic Piatra Neamț, care au ținut de scor în fiecare set și au reușit chiar să-și adjudece unul, după o revenire spectaculoasă în a doua parte a partidei.

Meciul a debutat cu un set câștigat de lugojence cu scorul de 25 la 22. A urmat apoi setul reușit al moldovencelor, care s-au impus după o revenire pe final de set, scor final 21 la 25. Al treilea set s-a încheiat cu scorul de 25 la 20, ultima parte a jocului fiind adjudecată tot de fetele noastre, cu scorul de 25 la 22. Partida a fost una echilibrată, existând constant șanse, dar și greșeli de ambele părți ale fileului.

Următoarea partidă a echipei CSM Lugoj, ultima din turul de campionat și din acest an calendaristic are loc sâmbăta viitoare, 20 decembrie. În ultimul meci, adversarele lugojencelor sunt jucătoarele de la CSM Târgoviște, ocupantele locului cinci înaintea penultimei etape din tur.