- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie în ultima etapă! Handbaliștii de la CSM Lugoj continuă marșul pentru câștigarea campionatului

Mondial [1]

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a înregistrat o nouă victorie în actuala ediție a Campionatului Județean Timiș, ajungând la nouă partide câștigate, din zece jucate, de la startul sezonului competițional 2018-2019.

Formația pregătită de profesorii Dorel Pavel și Nicolae Băban a depășit, sâmbătă, 11 mai, pe teren propriu, la o diferență de trei puncte, cu 32 la 29, formația AS Giarmata (locul IV), alcătuită din jucători formați la Poli Timișoara.

La pauza întâlnirii din Sala Sporturilor Lavinia Miloșovici, din cadrul etapei a patra din retur, lugojenii au avut un avans de patru puncte, tabela arătând 16-12.

CSM Lugoj a condus pe tot parcursul partidei, grație jocului bun pe contraatac, un aport solid la păstrarea inițiativei având-o apărarea.

“A fost un meci tipic de campionat în compania unei echipe puternice, cu experiență competițională. De notat este faptul că nu am fost depășiți sau egalați pe tot parcursul timpului regulamentar de joc. Punctele noastre forte au fost contraatacul și apărarea. În prima repriză am mers la diferențe de două, trei goluri și înainte de pauză la patru, iar în partea secundă am avut la un moment dat șase, șapte puncte avans. Pe fondul unei relaxări prea timpurii, oaspeții au reușit să se apropie spre finalul confruntării la trei puncte. Sunt mulțumit de jocul echipei noastre și sper în continuare, în ultimele două jocuri, să ne păstrăm avansul și locul din fruntea clasamentului. Până în acest moment am reușit să ne atingem scopul”, a spus antrenorul Dorel Pavel.

Echipa lugojeană s-a opus în teren adversarilor de lângă Timișoara prin portarii Niculescu-Pelepeți-Streitmatter și jucătorii Miclăuș (nouă goluri), Costea (cinci goluri), Gârda, Gheorghe, Oprescu (două goluri), Căprariu, Drăgan (11 goluri), Domotor (cinci goluri), Varcalin, Damșa, Sintescu.

În clasament CSM Lugoj a adunat 18 puncte și este pe primul loc.

La mijlocul acestei săptămâni formația lugojeană va înfrunta pe teren propriu, în penultima etapă, puternica echipa a juniorilor de la Poli Timișoara (locul III și două jocuri restante), partida fiind decisivă pentru stabilirea ierarhiei finale a actualului campionat.

Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor Lavinia Miloșovici și va avea loc joi, 16 mai, de la ora 19.

Lugojenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a susține echipa reprezentativă a orașului în încercarea de a rămâne și termina campionatul în poziția de lider.

În ultima etapă CSM Lugoj va juca la Biled.