- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie ! CSM Lugoj câștigă partida cu Unic Piatra Neamț și încheie sezonul pe locul șapte !

Ultima partidă din acest sezon și lupta pentru locul șapte le-a adus din nou față-n față pe CSM Lugoj și Unic Piatra Neamț. Cele două formații au mai disputat încă două meciuri care s-au încheiat cu scorul de 3-2 pentru Piatra Neamț, respectiv 3-1 pentru formația lugojeană.

CSM Lugoj a jucat miercuri, 30 aprilie în deplasare, ultimul meci din acest sezon,  în formula: Diana Tătaru, Ionela Canea, Laura Lungu, Ivana Radonjic, Milica Trojancevic, Daniela Lupescu. Libero: Milena Matic, antrenor Paul Bogdan, preparator fizic Vasile Canea.

Primul set a început destul de strâns, cele două echipe au mers  cot la cot, după care pe fondul mai multor greșeli comise de echipa lugojeană, gazdele a preluat conducerea cu scoru de 12-6, 18-10, pentru ca pe finalul setului să se impună cu scorul de 25-17 .  Setul doi a debutat la fel de echilibrat, însă fetele antrenate de Paul Bogdan au reușit să preia conducerea și să se distanțeze de gazde cu cinci respectiv opt puncte,  câștigând setul doi cu 25-15. În setul trei, formația din Piatra Neamț a deschis scorul și s-a impus în fața lugojencelor cu  6-2, 8-5, după care situația s-a echilibrat, iar CSM Lugoj a reușit să recupereze câteva puncte și să preia conducerea cu 14-12, 18-16, adjudecând setul cu 25-21. Deși formația lugojeană conducea cu 2-1 la seturi, în setul patru, fetele noastre au pășit cu timiditate, iar adversarele nu au ratat ocazia de a ne conduce cu 6-2, 14-10, 18-14, dar pe finalul setului lugojencele au revenit spectaculos câștigând setul patru cu 26-24. După acest ultim meci echipa CSM Lugoj urcă pe locul șapte al clasamentului, iar Unic Piatra Neamț ocupă locul opt.

Clasamentul final al Campionatului diviziei A1 volei feminin

1 Știința Bacău – Campioană Națională

2. Dinamo Romprest București

3. Alba Blaj

4. Medicina Târgu Mureș

5. CSM București

6. Târgoviște

7. CSM Lugoj

8. Piatra Neamț

9. SCM U Craiova

10. Penicilina Iași

11. Rapid București – retrogradată în divizia A2

12. Tomis Constanța -retrogradată în divizia A2