- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Victorie a CSM Lugoj în duelul fotbalistic cu Millenium Giarmata, de la Timișoara

Mondial [1]Echipă de fotbal CSM Lugoj, înfiinţată de mai puţin de o săptămână, printr-o hotărâre a Consiliului Local, după ce Vulturii Lugoj şi-a încetat activitatea, a înregistrat deja prima victorie într-un meci oficial, disputat miercuri, 12 august, de la orele 17.30, în noua ediţie a Cupei României.

Fotbaliştii, antrenaţi de trio-ul Petruescu, Jivulescu şi Micşa, au câștigat cu scorul de 5 la 1, lângă Timişoara, în fața formaţia Millenium Giarmata din liga a III-a, seria a IV-a, care sezonul trecut a terminat la două locuri în spatele Vulturii Lugoj, pe poziţia a cincia.

Lugojenii au bifat primul gol al întâlnirii prin proaspăta achiziţie Poiană care a deschis scorul după o jumătate de oră de joc.

La mai puţin de 10 minute Corlăţeanu de la gazde a adus egalarea pe tabela de marcaj.

Jucătorii de la CSM au preluat rapid iniţiativa şi au închis prima repriză, în ultimul minut de joc, prin Vînătu care a marcat din lovitură de pedeapsă.

După reluarea jocului, în partea a doua a întâlnirii, CSM Lugoj a mai marcat prin Precupanu de două ori şi Vlădia înaintea expirării timpul de joc, stabilind scorul final.

“A fost un meci în care a învins echipa mai experimentată şi care s-a adaptat mai bine la temperatura foarte ridicată din timpul partidei. Noi am reuşit să cotrolăm jocul în marea lui majoritate. Consider că este o victorie meritată şi îi felicit pe jucători pentru modul în care au abordat partida. Este un lucru bun că am debutat cu o victorie”, a spus profesorul Cosmin Petruescu, antrenor principal CSM Lugoj.

Pentru formaţia de pe Timiş au evoluat Iordache, Rotea, Loga, Miculescu, Roşie (de doar 16 ani, de la grupa profesorului Nicolae Cimponeriu de la CSŞ Lugoj), Mînecan, Vînătu, Precupanu, Poiană, Marta,Velcotă.

La pauză a intrat Olariu în locul lui Roşie, iar pe parcursul reprizei a doua Socaci l-a înlocuit pe Velcotă, Stoichescu pe Mînecan şi Vlădia pe Marta.

Următoarea întâlnire din Cupa României va avea loc în 27 august.