Ultima oră

Viceprimarul de Lugoj despre primarul Boldea: „megaloman , şi-a călcat în picioare toţi colaboratorii, a devalizat bugetul local”

MondialUltima şedinţă de consiliu a adus schimbarea despre care se discuta în spatele uşilor închise din Primărie, de mai bine de două luni de zile. Adrian Fărcăgeanu i-a luat locul în funcţia de viceprimar, prietenului său Alin Tech.

Cu alte cuvinte, PSD Lugoj i-a mai dat un şut în fund PNL-ului. Cam la asta se rezumă totul. Aşa se explică şi că Ioan Ambruş, liderul liberalilor a devenit extrem de vocal în ultimele şedinţe ale Consiliului Local, criticând unele proiecte împotriva cărora nu a ridicat un deget în perioada când PNL era aliat cu PSD.

Dar să revenim la cei doi oameni care vor conduce oraşul în următorii aproape doi ani care au mai rămas până la viitoarele alegeri locale. Boldea şi Fărcăgeanu sunt de puţin timp chiar colegi de partid prin trecerea celui de-al doilea în ograda politică a primului. Cred că vă amintiţi că Boldea şi Fărcăgeanu au fost contracanditaţi pentru funcţia de primar, la ultimele alegeri locale. Pe vremea aceea, Fărcăgeanu nu avea o părere prea bună despre actualul său şef. Iată ce spunea Fărcăgeanu, într-un articol publicat în regim publicitar în Redeşteptarea, din iunie 2012:

“În 10 iunie 2012 avem de ales între Boldea, care ştie doar să cheltuiască fără măsură şi folos şi Fărcăgeanu, care ştie să investească durabil, pentru viitor şi să economisească. Toate „lucrările” făcute de Boldea sunt, de fapt, găuri negre pentru bugetele noastre viitoare, în primul rând pentru că ne-am împrumutat enorm pentru a face lucrări de proastă calitate, iar în al doilea rând pentru că toate aceste lucrări de proastă calitate vor trebui refăcute sau chiar înlăturate pentru a face totul de la zero. (…)
În 10 iunie 2012 avem de ales între Boldea, un primar megaloman, care întinde asfaltul pe străzi de parcă ar fi gumă de mestecat, care construieşte podeţe pentru folosul nimănui (în loc să repare podul de fier care este ieşit din garanţie), care face baluri şi dă premii în loc să facă protecţie socială reală şi doar pentru cei care cu adevărat au nevoie, şi Fărcăgeanu care ne promite puţin (pentru că nu se poate mai mult), dar cu efecte concludente, reale şi pe care ni le putem asuma.
În 10 iunie 2012 avem de ales între Boldea, care şi-a călcat în picioare toţi colaboratorii, toţi colegii de partid (care l-au susţinut când a avut nevoie), toţi angajaţii din primărie şi chiar şi familia pentru ca el să fie conducătorul suprem, şi Fărcăgeanu care are doar colegi nu şi angajaţi, care înţelege că nu poţi construi nimic purtând războaie cu toată lumea din jurul tău, care nu vede pe oricine ca fiindu-i duşman ci un potenţial prieten.
Frustrările lui Boldea şi faptul că şi-a făcut cea mai costisitoare campanie din istoria oraşului nostru, ne fac să ne întrebăm de ce îi este teamă? Îi este teamă de modul prost în care a administrat resursele Lugojului, de faptul că, dacă nu va fi reales, s-ar putea afla cum a devalizat bugetul local?”

Acestea fiind spuse (scrise) aş fi curios să ne povestească domnul Fărcăgeanu ce motivaţie interioară l-a împins să treacă peste toate neajunsurile pe care le-a reclamat public şi să accepte să facă echipă, chiar să i se subordoneze primarului Francisc Boldea.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

4 Comentarii on Viceprimarul de Lugoj despre primarul Boldea: „megaloman , şi-a călcat în picioare toţi colaboratorii, a devalizat bugetul local”

  1. Setea de putere a fratelui Farcageanu, se observa de a lungul aniilor in cariera lui, un om calauzit de Duhul Sfant nu este un om avid de putere, dar poate va face ceva bun pt orasul asta!!!!!!!!! Traseismul politic de a lungul aniilor reflecta aspiratiile sale spre putere!!!!! se face frate cu dracu pana trece puntea!!!!!!!!!

  2. Fărcăgeanu vorbeste despre el la a 3-a persoana ? :)))

  3. DACA NU SE CREDEA SI CRESTIN IL MAI INTELEGEAM DAR ASA NU ,CRED CA SI CE-I CARE NE CONDUC BISERICA AR TREBUII SA IA MASURI,DE EXEMPLUL DL.DAVID CARE ESTE UN OM CALCULAT SI CINSTIT !!!!!!!!!!!!!

  4. Adevarat om politic roman, coabiteaza cu oricine si cu orice !!! Fara coloana vertebrala, fara demnitate si onoare. Cameleon: isi schimba culoarea dupa ambianta inconjuratoare. Om de nimic sau in grai popular inseamna „om de COMENTARIU MODERAT” ! Nici rusine nu mai au. Acest comportament e valabil cam pentru toata „clasa” adica gasca politica romaneasca.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE