- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Viața la… oraş? Drumuri sparte, gunoaie şi intersecții blocate în cartierele Lugojului

Mondial [1]Locuitorii mai multor cartiere din Lugoj sunt nemulţumiţi de cum arată perimetrele unde îşi duc cea mai mare parte a traiului de zi cu zi. Oamenii se plâng de drumuri, gunoaie şi tot felul de alte nereguli.

De exemplu, în cartierul Micro III, locuitorii sunt ne­mulţumiţi de starea jalnică a prin­cipalului drum care tra­ver­sează cartierul, de la in­trarea de pe strada Cloşca până la ieşirea pe strada As­ta­laş.

În Micro IV, locuitorii se plâng de gunoaie. Cele mai multe se aruncă în interiorul fostei centrale termice, dar şi pe lângă ea.

În Micro V, o parte dintre locatari arată cu degetul înspre societatea Salprest, ai căror angajaţi au instalat containerele selective chiar în mijlocul unei intersecţii.

Ce spun edilii despre aceste situații și ce rezolvare au, dar și ce plângeri mai au lugojenii puteți afla din paginile săptămânalului Redeșteptarea care a apărut la punctele de difuzare a presei.

Dacă ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite și ai filmat sau fotografiat, contactează-ne. Pozele sau filmulețul, împreună cu o scurtă descriere le puteți trimite pe adresa de e-mail office@redesteptarea.ro sau direct pe pagina noastră de facebook, [2] la secțiunea de mesaj.