"> Veste excelentă la final de an: contribuția DSP la computerul tomograf a intrat în contul Spitalului | Redesteptarea

Veste excelentă la final de an: contribuția DSP la computerul tomograf a intrat în contul Spitalului

 Veste excelentă la final de an: contribuția DSP la computerul tomograf a intrat în contul Spitalului

Suma de bani din partea Direcției de Sănătate Publică, echivalentul în lei a 200.000 de euro, a intrat în bugetul local. Notificarea DSP a fost trimisă directorului spitalului lugojean miercuri, 18 decembrie.

Banii au intrat în contul Primăriei lugojene și automat al Spitalului Municipal pentru a putea plăti mult doritul aparat, care va însemna un foarte important pas înainte în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale oferite și, implicit, al adresabilității unității medicale din oraș. La această sumă se adaugă echivalentul în lei a 100.000 de euro, sumă aprobată de consiliul local și cuprinsă în buget de la începutul anului.

”Este cea mai bună veste pe care o puteam primi la sfârșit de an. Calea este liberă pentru efectuarea testelor”, spune dr. Erwin Floroni, directorul Spitalului Municipal.

La ora actuală, computerul tomograf se află în încăperea unde va funcționa, din cadrul Compartimentului de radiologie. A fost schimbat sistemul de alimentare electrică și urmează să fie făcute conexiunile cu camera de comandă.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *