"> "Verde pentru Biciclete" te invită vineri la o tură prin Lugoj | Redesteptarea

“Verde pentru Biciclete” te invită vineri la o tură prin Lugoj

“Verde pentru Biciclete Lugoj”, împreună cu Poliţia Municipiului şi Primăria, organizează vineri, 16 septembrie 2011, o nouă acţiune de pedalare prin oraş. “Verde pentru Biciclete Lugoj”, împreună cu Poliţia Municipiului şi Primăria, organizează vineri, 16 septembrie 2011, o nouă acţiune de pedalare prin oraş.

Această plimbare pe biciclete deschide Săptămâna Mobilităţii Europene în Lugoj şi constă în mobilizarea tuturor pasionaţilor de bicicletă la un tur al oraşului fără grija maşinilor.

“Scopul nostru este de a promova atât Campania “Verde Pentru Biciclete” cât şi pedalatul ca o formă mai sănătoasă şi mai eco. La ora 17:00, ne vom întalni pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, unde vom distribui numere “Verde pentru Biciclete”, iar la ora 18:00 vom porni în turul oraşului”, ne-a declarat Răzvan Crăciun, reprezentantul Verde Pentru Biciclete Lugoj.

Traseul parcurs va fi: Casa de Cultură a Sindicatelor – sensul giratoriu de pe drumul Caransebeşului- parcul G. Enescu – Podul de beton – malul Timisului pe str. 1 Decmbrie până la OMV – Strada Timişoarei – Universitatea Europeană Drăgan – Primărie – Podul de fier – Casa de cultură. În tot acest tur bicicliştii vor fi însoţiţi de un echipaj de la Poliţia Rutieră.

La sfârşitul traseului, DJ Pilu îi va aştepta pe participanţi pe platoul Casei de Cultură cu muzică electronică, hip-hop şi alte surprize.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *