Ultima oră

Vânătorii pun armele-n cui – Prohibiţia începe cu ciorile de semănătură şi raţele

puscaVânătorii mai au la dispoziţie doar câteva zile până când vor pune puştile sub lacăt în perioada de prohibiţie. Primele specii la care se închide vânătoarea sunt iepurii, ciorile de semănătură şi raţele mici, acest lucru urmând să se întâmple pe data de 31 ianuarie.

Mondial

pusca

Vânătorii mai au la dispoziţie doar câteva zile până când vor pune puştile sub lacăt în perioada de prohibiţie.

Primele specii la care se închide vânătoarea sunt iepurii, ciorile de semănătură şi raţele mici, acest lucru urmând să se întâmple pe data de 31 ianuarie.

Sunt urmate de mistreţi, din 15 februarie şi de fazani, turturele, guguştiuci şi raţe mari din 28 februarie.

„Până la datele când se va intra în prohibiţie sperăm să realizăm cota de recoltă la toate speciile”, declara Petrică Damian, secretarul Clubului de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Lugoj.

După aceste date, vânătorii îşi mai pot folosi armele doar la ciorile grive, care se pot împuşca până în 31 martie. Din 15 mai se va deschide şi vânătoarea la căpriori.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE