- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

UPDATE – Judecătorii Tribunalului Timiș au respins cererea de eliberare a lui Burkaș

Mondial [1]

burkas1În dosarul de laTribunalului Timiş există mai multe declaraţii esenţiale ale unor martori care-l indică pe Burkaş ca fiind principalul suspect. burkas1

UPDATE – Procurorul a solicitat respingerea recursului pe motiv că decizia de arestare preventivă este temeinică, iar lăsarea în libertate a bărbatului reprezintă un pericol concret pentru ordinea publică.

În dosarul de laTribunalului Timiş există mai multe declaraţii esenţiale ale unor martori care-l indică pe Burkaş ca fiind principalul suspect.

“În acest context, neluarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat nu ar conduce la altceva decât la amplificarea sentimentului de nesiguranţă pentru toţi cei care intră în contact cu această persoană, existând riscul ca astfel de fapte reprobabile să se repete”, își motivează judecătorii decizia.

Mâine dimineață, redeșteptarea.ro vă prezintă, în premieră, detalii șocante despre modul cum a fost ucis Cristian Ursulescu.

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Curtea de Apel Timişoara judecă în această dimineaţă recursul înaintat de Sergiu Burkaş la măsura de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În faţa instanţei, Burkaş a refuzat să dea declaraţii, însă avocatul acestuia a cerut anchetarea în stare de libertate pe motiv că „la dosar există doar probe indirecte şi inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie”. Instanţa a rămas în pronunţare.

Rămâneţi pe www.redesteptarea.ro şi aflaţi dacă judecătorii îl vor lăsa liber pe cel care este suspectat că l-a ucis pe lugojeanul Cristian Ursulescu.