- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj găzduieşte Olimpiada naţională de religie

Mondial [1]

Ued02În perioada 2-5 aprilie, la Lugoj se va desfăşura Olimpiada Naţională de Religie a Alianţei Evanghelice din România. Participă 70 de tineri baptişti, penticostali şi ceştini după Evanghelie de la şcoli şi licee confesionale şi nu numai din toată ţara. Ued02În perioada 2-5 aprilie, la Lugoj se va desfăşura Olimpiada Naţională de Religie a Alianţei Evanghelice din România. Participă 70 de tineri baptişti, penticostali şi ceştini după Evanghelie de la şcoli şi licee confesionale şi nu numai din toată ţara.

Aceştia sunt câştigători ai concursurilor judeţene pe teme religioase. Deschiderea olimpiadei va avea loc luni, 2 aprilie, de la ora 19, la Centrul de studii biblice „Percept Ministries” de la Surduc, acolo unde vor concurenţii vor beneficia de cazare şi masă.

Probele teologice (scris) vor începe în data de 3 aprilie, la Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj, iar premiile vor fi acordate tot acolo.

Organizatorii acestui concurs de nivel naţional sunt Ministerul Educaţiei, care va fi reprezentat prin Cătălin Pâslaru, inspectorul şcolar general pentru religie în cadrul Ministerului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, care va fi reprezentat prin inspectorul general Marin Popescu şi Alianţa Evanghelică din România, reprezentată de pastorul Ionel Tuţac.

Este a doua ediţie a acestei olimpiade, prima având loc anul trecut, la Oradea.