Ultima oră

Unde puteți găsi informații interesante despre airsoft?

Mondial

Faptul că airsoftul este un joc sportiv foarte îndrăgit nu mai este de multă vreme o noutate pentru nimeni. Cele mai clare dovezi sunt numeroasele locații în care se poate practica acest sport și apariția a tot mai multe magazine dedicate pasionaților. Există și numeroase site-uri unde iubitorii pot discuta și dezbate problemele și subiectele care îi interesează.

Tuturor ne plac jocurile de acțiune, interesante și incitante. Airsoftul este unul dintre acestea. Toți participanții vor fi implicați în îndeplinirea unor misiuni, se va concepe o strategie, acțiunile vor fi coordonate și va fi o muncă de echipă antrenantă. Nu contează cine câștigă, importantă este distracția! Acest sport este ideal pentru a fi practicat împreună cu prietenii sau cu colegii de muncă, într-un team building. Indiferent de vârstă și de preocupări, acest tip de joc este un prilej excelent de deconectare și de consolidare a relațiilor.

Chiar dacă nu este un sport periculos, faptul că se folosesc replici de airsoft, arme identice celor adevărate și muniție din bile de plastic implică unele riscuri, dacă nu folosim cască de protecție și echipamente speciale. Pentru a evita chiar și accidentele minore, pentru practicarea acestui sport avem nevoie de:

  • echipament de protecție adecvat, cască, genunchiere, cotiere etc.
  • o replică de airsoft
  • muniție specială
  • bocanci adecvați tipului de locație ales, indoor, outdoor sau mixt
  • spirit de aventură.

Una dintre părțile cele mai interesante la acest joc sportiv sunt locațiile în care se poate practica. Se pot alege locuri special amenajate în acest sens sau, dacă vă place și pasiunea este mare, puteți alege orice zonă vă place vouă. Pot fi interesante clădirile părăsite sau spațiile mixte aproape de pădure. Imaginația fiecăruia și inspirația sunt cele mai importante criterii de alegere.

Pentru pasionații, care vor să dispună de propriile arme și echipamente, exisă la ora actuală numeroase magazine de unde pot fi achiziționate produse specifice. Din magazine clasice sau online puteți cumpăra replici de airsoft, pistoale, mitraliere, arme de asalt, puști, shotgun-uri manuale, muniție, bocanci, haine militare, șepci, pălării, căști de protecție, ochelari de protecție, încărcătoare, lansatoare, grenade, muniție etc.

Există opțiuni și pentru cei care doresc să achiziționeze produse second hand. Ei au la dispoziție acum site-ul de anunțuri dedicat lor, numit Airsoftbox.ro. Aici se pot vinde și cumpăra orice tip de produse airsoft second hand. Principalele categorii disponibile, în care pot fi publicate anunțuri sunt: replici de airsoft, echipament tactic, accesorii airsoft, componente airsoft, consumabile airsoft, servicii airsoft, evenimente
airsoft.

De pe acest site puteți achiziționa sau vinde orice echipament de care nu mai aveți nevoie, care nu vi se mai potrivește sau pe care doriți să-l înlocuiți cu ceva nou.

Pasionați de airsoft mai au și posibilitatea de a consulta site-ul Comunității Naționale de Airsoft – Airsoft Romania. Și
aici pot fi postate informații despre locuri interesante unde se poate practica acest sport, despre locații unde se organizează evenimente speciale sau anunțuri privind lansări de magazine cu produse specifice, bloguri sau orice alte activități care au legătură cu această comunitate de airsoft romania.

Dacă sunteți iubitor al acestui sport și doriți să fiți la curent cu cele mai noi informații din domeniu nu ezitați să consultați site-urile  Airsoftromania.com și Airsoftbox.ro!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE