- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Un tânăr din Lugoj, oprit la timp de poliţişti înainte de a cauza o nenorocire! Cât a băut înainte de a se urca la volan

Mondial [1]Zi grea pentru un tânăr de 25 de ani din Lugoj. Crezând că nu va fi găsit de poliţişti, după ce a băut bine, s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat în trombă prin oraş. Din fericire, bărbatul a fost depistat de poliţiştii lugojeni în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice înainte de a cauza o nenorocire.

Întregul incident s-a petrecut pe 1 februarie, în jurul orei 11.00, când poliţiştii municipiului Lugoj au oprit pentru control autoturismul care circula pe strada I. Creangă.

„Întrucât şoferul, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Lugoj, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun poliţiştii timişeni.

Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie de alcool de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.