- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Un şofer neglijent a agăţat cu camionul o conductă de gaz şi a pus în pericol un întreg cartier din Lugoj

Mondial [1]

avarie gaz04Pericol de explozie în cartierul Cotu Mic. Lucrătorii de gaz încearcă să remedieze o avarie apărută în jurul orei 11,30 la o conductă aflată în spatele blocului nr. 22. avarie gaz04Pericol de explozie în cartierul Cotu Mic. Lucrătorii de gaz încearcă să remedieze o avarie apărută în jurul orei 11,30 la o conductă aflată în spatele blocului nr. 22.

Fisura s-a produs la ţeava care traversează o intrare în cartier datorită neglijenţei unui conducător auto de la Salprest care a încercat să pătrundă între blocuri cu un camion dotat cu macara. Aceasta a agăţat conducta, care a cedat.

La faţa locului au ajuns şi pompierii lugojeni şi echipaje ale poliţiei, care au izolat zona pentru a interzice accesul persoanelor în zona unde se lucrează.

”Asigurăm zona pentru a nu apărea probleme care să poată duce la vreo explozie. Incidentul s-a petrecut din cauza unui şofer de la Salprest care a încercat să intre între blocuri fără a realiza că agaţă conducta cu macaraua de pe maşină. Lucrătorii de la gaz încearcă să rezolve avaria cât mai repede”, declara mirel Şerbănoiu, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj.

avarie gaz01

avarie gaz02

avarie gaz03

avarie gaz05

avarie gaz06

avarie gaz07