- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Un club de voluntari oferă gratuit testare oftalmologică şi ochelari de vedere pentru lugojeni

Mondial [1]

 

lionsLions Clubs International este cea mai mare organizaţie de service prin voluntariat din lume. Acesta a deschis de curând o filială şi în Lugoj, condusă de Ionela Stancu. Prima acţiune a clubului de voluntari va consta în efectuarea unor testări oftalmologige gratuite pentru lugojeni. lionsLions Clubs International este cea mai mare organizaţie de service prin voluntariat din lume. Acesta a deschis de curând o filială şi în Lugoj, condusă de Ionela Stancu. Prima acţiune a clubului de voluntari va consta în efectuarea unor testări oftalmologige gratuite pentru lugojeni.

Acestea vor avea loc duminică, 4 decembrie, de la ora 11, în faţa Primăriei Lugoj. Aparatul de screening oftalmologic va fi amplasat într-o clinică mobilă, un microbus mai excat, iar dr. oftalmolog Cristina Stan, care este şi membru al Clubului Lions Lugoj, va efectua screening-ul. Pentru cei care vor avea nevoie, se vor oferi gratuit şi ochelari de vedere.

În prezent organizaţia este reprezentată în peste 200 de ţări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi şi peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 53 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.

 

{jathumbnail off images=”images/Stiri/sitenou/lions.jpg”}