- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Un bătrân de 80 de ani, din Lugoj a dispărut de la domiciliu

Mondial [1]

Disparut Lugoj-StanciulescuIonUn bătrân din Lugoj este de negăsit de aproape o săptămână. Ion Stănciulescu, în vârstă de 80 de ani, a plecat de acasă cu bicicleta în dimineaţa zilei de 9 august, pentru a îngriji o mică gospodărie în care creştea animale, de pe strada Timişoarei. Disparut Lugoj-StanciulescuIonUn bătrân din Lugoj este de negăsit de aproape o săptămână. Ion Stănciulescu, în vârstă de 80 de ani, a plecat de acasă cu bicicleta în dimineaţa zilei de 9 august, pentru a îngriji o mică gospodărie în care creştea animale, de pe strada Timişoarei.

Văzând că nu se mai întoarce acasă, soţia l-a căutat în locul unde plecase, însă acolo nu a găsit decât bicicleta, portmoneul cu bani, actul de identitate, ceasul şi cheile de la locuinţă. Marta Stănciulescu a anunţat Poliţia Lugoj şi le-a spus oamenilor legii că nu ştie unde a plecat soţul ei.

Acesta are înălţimea de 1,60 m, aproximativ 75-80 kg, faţa ovală, păr cărunt, ochi căprui, ten măsliniu. În ziua dispariţiei purta pantaloni din catifea de culoare maro, cămaşă albastră, şapcă neagră şi pantofi negri.