- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Un bloc din Lugoj la un pas de incendiu din cauza unor adolescenţi care au vrut să facă grătar

Mondial [1]

incendiu2În jurul orelor 22:00, Serviciul de pompieri din Lugoj a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la subsolul unui imobil din Micro I din cauza neglijenței unor adolescenți. Aceștia au avut intenția de a face un grătar și au fost la un pas

incendiu2În jurul orelor 22:00, Serviciul de pompieri din Lugoj a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la subsolul unui imobil din Micro I, din cauza neglijenței unor adolescenți. Aceștia au avut intenția de a face un grătar în spatele blocului și au fost la un pas de a da foc subsolului imobilului din cauza unor scântei.

 “Au zis că vor să facă grătar, iar în dreptul geamului de la subsol era o cârpă și au sărit scântei și a început să ardă mocnit. În acel moment mai mulți vecini au sesizat fumul și au început să se sperie, motiv pentru care am solicitat intervenția pompierilor”, ne-a declarat H.I., proprietarul unui apartament din imobilul unde au intervenit pompieri.

 În urma incidentului nu au avut loc nici un fel de pierderi materiale, acesta fiind urmat doar de un avertisment dat de către echipajul de pompieri celor care au făcut focul.

incendiu1

incendiu3

incenidiu4

incendiu5