Ultima oră

Uica Mihai vrea să doboare un record naţional, preparând la Timişoara o găigană uriaşă, de o mie de ouă!

uica1De vineri până duminică, Centrul Regional de Afaceri Timişoara va fi gazda unui eveniment în premieră pentru Bnat: Gastro Fest 2012.

Mondial

uica1

De vineri până duminică, Centrul Regional de Afaceri Timişoara va fi gazda unui eveniment în premieră pentru Bnat: Gastro Fest 2012.

Evenimentul, care îl are ca invitat special pe „Chef” Cezar Munteanu, va fi moderat de colaboratorul nostru, maestrul bucătar Uica Mihai.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, la ora 11, la Centrul Regional de Afaceri situat vizavi de Sala Olimpia. Sâmbătă, între orele 11 şi 13, va avea loc un moment deosebit: Uica Mihai şi Chef Cezar se pregătesc de un nou record gastronomic naţional: găigana de 1.000 de ouă, care va fi apoi oferită spre degustare publicului spectator.

Un regal gastronomic

Timp de trei zile, timişorenilor şi invitaţilor care vor trece pragul expoziţiei, li se va oferi un adevărat regal gastronomic. Deşi este la prima ediţie, Gastro Fest a reuşit să trezească interesul a peste 50 de expozanţi, atât din ţară cât şi din Ungaria şi Serbia.

Pe toată perioada evenimentului organizatorii şi partenerii au gândit un program care va da posibilitatea publicului să participe activ şi totodată să deguste din bunătăţile care vor fi pregătite de o echipă de opt maeştri bucătari.

Uica Mihai îşi lansează cartea de bucate bănăţene

Gastro Festul timişorean va mai înregistra o premieră: lansarea cărţii de bucate a lui Uica Mihai. „Vineri, la ora 12, îmi voi lansa prima carte de bucate, intitulată „Bucătărind cu Uica prin Banat” şi doresc să vă am aproape. În fiecare zi, între orele 11 şi 2,0 veţi avea parte de spectacole gastronomice realizate de cei mai buni maeştri în arta culinară din Timiş.

Iar Chef Cezar, care este şi gazda evenimentului, va demonstra că rafinamentul culinar este la îndemâna oricui, dacă pasiunea şi dragostea trec în mâncare. Cât despre mine, voi fi mereu în preajma voastră cu o glumă, un sfat, un gând bun. Vă voi conduce pe la standurile unde expun firme din domeniul gastronomiei, am să vă fac cunoştiinţă cu cele mai bune bloguri culinare din România şi am să vă gătesc bunătăţi împreună cu Nemţoaica. Nu rataţi prilejul să fiţi în inima gastronomiei româneşti, trei zile la rând!”, ne-a declarat colegul şi colaboratorul nostru Uica Mihai.

Gastro Fest se va încheia duminică, la ora 20, după acordarea premiilor şi a premiului special „Gospodina de aur”.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE