- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Trei lugojeni, pe podium la semi-maratonul desfăşurat sâmbătă la Arad

Mondial [1]Trei membri ai Asociaţiei Alergotura Lugoj au participat sâmbătă, 14 iunie, la Arad, la un semi-maraton de 21 de kilometri care a reunit 300 de participanţi. Diana Crăiniceanu, Rodica Drăgoi şi Ruben Samuel au alergat purtând pe tricouri un mesaj de susţinere şi de promovare a turneului lui Vasile Stoica prin Europa. Deşi pentru cei trei a fost primul semi-maraton, aceştia au reuşit să încheie competiţia pe locuri onorabile. Rodica Drăgoi a ocupat locul II, Diana Crăiniceanu locul IV şi Ruben Samuel a încheiat pe locul V.

„Sâmbăta aceasta am participat la primul meu semi-maraton la Arad, alături de alţi doi colegi din Lugoj care şi ei la rândul lor au participat pentru prima oară la un semi-maraton. Rezultatele noastre au fost foarte bune, pe lângă faptul că am reuşit să terminăm cursa de 21 de kilometri, am urcat pe locuri onorabile, iar eu am fost la trei minute de podium şi acest lucru este o mare realizare, pentru că anul trecut când mi-am stabilit acest obiectiv de a participa la un semi-maraton mi se părea ceva imposibil de realizat, dar cu efort şi muncă am reuşit” a declarat, Diana Crăiniceanu, iniţiatoarea Asociaţiei Alergotura Lugoj.

Asociaţia Alergotura îl susţine pe Vasile Stoica în turneul său prin Europa. Pe 27 iunie o parte dintre membrii Alergotura îl vor însoţi în alergare la plecarea sa din faţa Primăriei Dumbrăviţa în drumul său spre Serbia. Pe lângă aceasta, Asociaţia a deschis şi un cont pentru strâgerea de fonduri pentru turneul lui Vasile Stoica pe platforma Galantom.ro, o platforma pe care, cei care vor să-l ajute pe Vasile o pot face prin donaţii.