- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Trei grădiniţe rămân deschise la Lugoj pe perioada vacanţei. Programul este între orele 06.00-17.00

Mondial [1]Majoritatea grădiniţelor din Lugoj vor fi închise pe timp de vară, cu excepţia celor cu Program Prelungit Nr. 2, Nr. 3 şi Nr. 5. Astfel, părinţii care doresc să-şi ducă copiii la grădiniţă în vacanţă, pot apela la Grădiniţa P.P. Nr. 3 şi P.P. Nr. 5 în luna iulie şi la Grădiniţa P.P. Nr. 2 în august.

Pentru a putea frecventa una dintre cele trei grădiniţe, nu este nevoie de niciun act suplimentar. Fiecare instituţie de învăţământ preşcolar va face o listă cu cei care doresc să meargă la grădiniţă pe timpul verii şi o va trimite celor trei instituţii.

„Programul copiilor este, zilnic, între orele 06.00-17.00 şi este organizat special pentru vacanţa mare. Micuţii vor lua lecţii de dans, arte plastice şi vor participa la cursuri de dezvoltare personală. Părinţii care doresc să-şi ducă şi pe timpul verii copiii la grădiniţă, trebuie să ştie că taxele rămân la fel ca în timpul anului şcolar, iar locurile sunt suficiente”, spune Maricela Mocanu, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 5.

Pentru hrană, părinţii achită o taxă de aproximativ 7 lei pe zi, iar suma se achită anticipat pentru perioada solicitată.