"> Transportul în comun din Lugoj revine la capacitate normală, la începutul școlii – Redeșteptarea

Transportul în comun din Lugoj revine la capacitate normală, la începutul școlii

 Transportul în comun din Lugoj revine la capacitate normală, la începutul școlii

Începând de săptămâna vii­toare, odată cu debutul nou­lui an școlar, societatea Meridian 22 reia transportul în comun pe toate cele cinci trasee aprobate de Consiliul Local Lugoj, o parte dintre acestea fiind întrerupte pe perioada vacanței elevilor.

Până la sosirea autobuzelor electrice promise, transpor­tul în comun va continua cu o flotă destul de învechită.

“Începând cu ziua de luni, 9 septembrie, toate traseele de transport în comun vor func­ționa, în principal pentru transportul elevilor la u­ni­tățile de învățământ și retur spre cartierele și satele din care provin. În program sunt cuprinse și localitățile a­par­ți­nă­toare Tapia și Măguri. Astfel cursa Gară-Măguri va circula cu plecare de la ora 6.24, cursa Măguri-Țesători-Cotu-Mic de la ora 7, iar re­turul Meridian-Școala nr. 6-Autogară-Măguri este cu plecare de la ora 2.10. Cursa Mondial Bocșei-Liceul Teo­r­etic Iulia Hașdeu va pleca de la 7,28, iar returul cu plecare de la Școala nr. 4 spre Mondial Bocșei, de la ora 13.15. Cursa Cotu-Mic-Țesători pleacă de la ora 12.10, iar Țesători-Cotu-Mic 14.10. Cursa Tirol-ITL (Buziașului) pleacă la 5.15, ITL (Buziașului)-Tirol plea­că la 7.05 și ITL (Bu­ziașului)-Tirol pleacă la 7.12. Cursa Gară-fostul Li­ceu Agricol pleacă la 6.25, cu retur la 7.04, iar cursa de amiază Gară-fostul Liceu Agricol pleacă la 12.35, cu retur la 14.35”, a precizat Meridian 22.

Pentru aco­pe­ri­rea tuturor traseelor Me­ridian 22 are la dispoziție două autobuze, un autobuz ar­ticulat (râmă), de mare ca­pacitate și două mi­cro­bu­ze.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: