- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Localitatea timişeană Traian Vuia, fără apă timp de două săptămâni. Vezi care a fost cauza!

Mondial [1]

apaLocalitatea timişeană Traian Vuia a trăit, vreme de aproximativ două săptămâni, fără apă curentă la reţeua gestionată de societatea timişoreană Aquatim.

 

apaLocalitatea timişeană Traian Vuia a trăit, vreme de aproximativ două săptămâni, fără apă curentă la reţeua gestionată de societatea timişoreană Aquatim. Oamenii nemulţumiţi au făcut reclamaţie în toate locuri în speranţa că problema lor se va rezolva, una dintre acestea ajungând şi pe adresa redacţiei noastre.

Luând legătura cu Biroul Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SC Aquatim, am putut afla cauza sistării apei potabile în Traian Vuia. ”Localitatea Traian Vuia nu are staţie de tratare a apei, consumatorii primesc apă de la staţia din localitatea Mănăştur. Practic, Aquatim cumpără apă de la staţia din Mănăştur care se află în gestiunea primăriei din localitate, aceasta nefiind membru al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) şi nici nu se află în aria de operare a Aquatim”, ne-a spus Loredana Leordean.

”Din cauza unor defecţiuni tehnice staţia de tratare nu a funcţionat timp de mai multe zile, afectând alimentarea cu apă rece atât a consumatorilor din Traian Vuia, cât şi a celor din Mănăştur”, a adăugat aceasta. Totuşi populaţia din Mănăştiur nu a avut de suferit, deoarece acolo există un foraj suplimentar.

Conform reprezentanţilor Aquatim, probleme apărute la staţia de tratare a apei de la Mănăştiur au fost într-un final rezolvate şi că acum a fost reluată alimentarea cu apă a localităţii Traian Vuia.

dsc 0001-1