Ultima oră

Tocăniță de legume

Ingrediente:

– 1/2 kg cartofi
– 1 ceapă mică roșie
– 200g fasole verde
– 200g amestec congelat de legume (mexican)
– 1 linguriță boia dulce
– 2 linguri bulion
– mărar și pătrunjel verde tocat
– ulei de măsline

Cartofii îi curățăm , îi spălăm și îi tăiem cubulețe. Ceapă o tocăm mărunt.

Încingem 2-3 linguri de ulei într-o cratiță și adăugăm cartofii.

Amestecăm mereu să nu se prindă cam 1 minut apoi adăugăm ceapă. Mai lăsăm puțin și adăugăm boia.

Completăm cu apă până când cartofii sunt pe jumătate acoperiți și lăsăm să fiarbă la foc mic.

Când cartofii sunt aproape fierți adăugăm legumele congelate și 2 linguri de bulion.

Puteți înlocui bulionul cu o roșie tăiată felii. Adăugăm și puțină sare sau vegeta și lăsăm să fiarbă la foc mic cu capac încă 5-10 minute.

Servim presărată cu multă verdeață tocată. Și dacă nu țineți post puteți râde puțină brânză deasupra.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE