Ultima oră

Tocăniță de legume

Mondial

Ingrediente (3 porții) – 150 ml suc de roșii – 100 ml ulei – 2 dovlecei – 1 ardei gras – 2 morcovi – 2 cartofi – 6 roșii – 4 căței de usturoi – sare – piper

Preparare

Legumele se spală, se curăță și se taie felii sau cubulețe, după preferință. Roșiile se lasă întregi. Dacă vrem le decojim înainte, opărindu-le puțin în apă fiartă.

Se încinge uleiul într-o cratiță. Se pun legumele, usturoiul pisat, mai puțin roșiile. Se amestecă bine, se pune sare și piper și se toarnă sucul de roșii. Se fierbe pe foc mic până se înmoaie toate legumele.

La final se pun roșiile și se oprește focul.

Se introduce tocănița în cuptor pentru 30 de minute.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE