Ultima oră

Tocană mexicană

Ingrediente (4 porții)

  • 100 ml supă de legume
  • 100 ml bulion
  • 100 ml ulei
  • 500 g carne tocată de vită
  • 200 g fasole boabe roșie din conservă
  • 3 ardei iuți
  • 2 cepe
  • 4 căței de usturoi
  • 1 lingură oregano
  • 3 roșii opărite, curățate de pieliță
  • chimen
  • sare
  • piper

Preparare

Se toacă ceapa și se călește câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată și usturoiul presat și se lasă 15 minute pe foc.

Se asezonează totul cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roșiile și fasolea fiartă și se lasă 40 minute să fiarbă până ce scade. Trebuie să aibă consistența unui sos gros.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE