"> Tir vânătoresc! Lugojul găzduiește finala Campionatului Național de Talere – Redesteptarea

Tir vânătoresc! Lugojul găzduiește finala Campionatului Național de Talere

 Tir vânătoresc! Lugojul găzduiește finala Campionatului Național de Talere

Poligonul de tir MTI Shooting Lugoj, aflat la ieșirea din municipiu, în apropierea DJ 592 Lugoj – Buziaș, va găzdui în premieră, Finala Campionatu­lui Național Talere – Sporting, care se va desfășura în perioada 27 – 28 iulie.

Concursul, va întruni la start atât trăgători experi­men­tați cât și pasionați ai tirului cu arma de vânătoare, dis­tri­buiți pe patru categorii: Open, Amatori, Începători și Echipe.

Campionatul se va derula cu respectarea regulamentului FITASC(în traducere liberă – Federația Internațională de Tir cu Arme de Vânătoare Sportivă) pentru concursuri de parcurs vânătoresc.

“A­ceas­tă competiție este o pre­mieră în Lugoj, iar la start se vor alinia aproximativ 50 de concurenți din România dar și din Ungaria și Slovacia. An­trenamentul oficial va debuta în 26 iulie între orele 11 – 18, iar concursul propriu-zis va începe a doua zi de la ora 9. Director de traseu va fi Mihaly Farkas, responsabil cu organizarea poli­goa­ne­lor, iar organizatori sunt MTI Shooting Lugoj în colaborare cu Federația Română de Tir Sportiv. Câștigătorii pri­melor trei locuri de la toate ca­tegoriile participante, vor ob­ține cupe și medalii”, a pre­cizat Mihai Micloș, admi­nistratorul poligonului MTI Shooting.

Taxa de participare este de 300 ron, în care este inclus micul dejun și masa de prânz atât pentru trăgători cât și pentru însoțitorii lor. Înscrierile se pot face pe email – miclos.mihai@gmail.com, până în dimineața concursului la ora 8.45 sau direct în po­li­gon.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: